Vi ‘faker’ den!

Vi bør simpelthen blive bedre til ikke at fokusere på den skide orgasme..

Har du nogensinde faket en orgasme? Det spørgsmål er jeg blevet stillet af flere mænd.. Findes der en kvinde, som helt ærligt kan svare nej til dette? Men hvorfor gør vi det? Hvorfor faker vi orgasmer?

Jeg kan jo kun tale for mit eget vedkommende.
Jeg tror simpelthen der er al for stor fokus på det! Man vil så gerne have at den anden skal komme, og orgasmen er målet for mange. Ellers har han eller hun vel ikke nydt det? Biiiiiiiiiip – forkert!
Så når vi ’faker’ kan der være flere årsager til det.

1. Fordi at det er dét han fokuserer på – og man kan mærke at man ikke kan, så man gør det for at tilfredsstille ham. For at han skal være tilfreds med hans præstation.

2. Helt simpelt – for at sætte en stopper for det. ‘Åh jeg er kommet – jeg er for følsom nu’. Slut. Man orkede ikke lige det skulle være et længere samleje.

3. ’Presset’ som sker, når han kun vil have dét – og man så kokser oven i hovedet. Man skal jo kunne give slip, oppe i hovedet – for at kunne give frit løb for ens væsker, ellers kan man jo faktisk blokere – og så kan han da forsøge nok så meget. Så man faker – igen, og så er han glad.

Vi bør simpelthen blive bedre til ikke at fokusere på den skide orgasme. Hvis vi stopper med at stille de krav til hinanden – så bliver det hele så meget bedre. Og vi stopper med at ’fake’. Hvis vi hviler nok i os selv, og mærker rigtigt efter i hinanden – så burde vi kunne mærke at vi nyder det alligevel. At være tætte, frække, sensuelle sammen.
Mon det bunder i selvtillid?

Det tror jeg at det gør, i høj grad….. Mangel på selvtillid fra mandens side – men også fra vores.

Hvad mener I?

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar