2020 skulle blive mit år, men….

I slutningen af sidste år, besøgte jeg en clairvoyant.

Det var en dame, som jeg har mødt et par gange på mine dansehold,  som havde kontaktet mig. Hun ville gerne lægge nogle tarotkort for mig, og fortælle mig lidt om, hvad kortene fortalte hende om mig og mit liv og min fremtid.
Normalt er jeg ikke en, som er særlig spirituel.
Jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord, men at få lagt kort, læst i hænder eller lagt horoskoper m.m., det ved jeg ikke rigtig, hvor meget jeg tror på.
Men jeg tænkte, at der kunne ikke ske noget ved at prøve at få læst ”mit liv” i nogle kort, så længe hun ikke begyndte at fortælle mig noget omkring døden eller om der ville ske mig eller min familie noget ondt i fremtiden, så kunne det jo kun være sjovt at prøve.

Så jeg vælger at tage ud til hende for at høre, hvad hun kan fortælle mig om MIG.
Det er helt vildt surrealistisk så meget hun kan fortælle om mig, ud fra nærmest kun min fødselsdato.
Jeg bliver sådan lidt forbavset og blæst lidt bagover, over de ting hun kan fortælle mig om mig.
Jeg tænker dog lidt, at nogle af tingene kan hun sagtens finde ud af, hvis hun bare følger mig lidt på Facebook og instagram eller kender mig lidt privat.
Men der er virkelig også mange ting, som hun fortæller mig om. som hun ikke ville kunne finde frem til på nogen måde. Oplysninger om mig, som ingen kender til, med mindre de er min meget nære familie.
Ting, som jeg ikke har lyst til at fortælle andre mennesker om, ikke fordi det er en hemmelighed, men fordi det er ting som er meget private, og som jeg ikke synes kommer andre mennesker ved, som ikke kender mig særlig godt.

Men samtidig så fortæller hun også, at år 2020 vil blive MIT ÅR.
At det er i dette år jeg begynder at realisere mange af de drømme og ønsker jeg har haft i mit liv længe.
Jeg tænker ” ja ja, det er da dejligt, hvis det er sandt, det du fortæller mig”
Det vil jeg da glæde mig til, for nu har jeg i over 30 år undervist i Dans og stadig ikke fået mit eget lille dansestudie, men undervist hos alle mulige andre, på deres principper og til deres timeløn. Men har altid drømt om at få mit eget sted” 

Så da jeg går fra hende, så tænker jeg, at  det kan da godt ske, hvis hun nu ser det i kortene, hvis altså jeg tør stole på sådan noget spirituelt noget.

Så jeg hopper ind i år 2020 med følelsen af at dette år, det skal være MIT ÅR, for det var jeg jo blevet lovet af den søde clairvoyant-dame.

Jeg må jo nok indrømme at starten på år 2020 IKKE  starter særlig godt, for mit vedkommende.
Personligt kæmper jeg med nogle følsomme og hårde ting i mit eget liv, som jeg ikke har lyst til at dele med jer kære læsere.
Samtidig så har det i en lang periode bestemt ikke været sjovt for mig at gå på job og jeg har været tæt på at sige op, men det er gudskelov blevet rigtig rart at gå på job igen, og, så her kan man godt sige, at der sket noget positivt i år 2020.

MEN så rammer Coronavirussen os… !!!! og Alt bliver lukket ned.
Selv der hvor jeg underviser i Dans, bliver lukket ned.
Så var det jeg lænede mig lidt tilbage og tænkte, ” Okay, jeg ved godt at jeg på ingen måde er helt alene om at være blevet lukket ned… Hele verden er jo ramt af denne frygtelige virus og er mere eller mindre blevet lukket ned. Men hvordan filan kan Clairvoyanten, sidde der i slutningen af år 2019, kigge mig i øjnene og sige: År 2020 bliver DIT år!
Når hele Danmark lukker ned, og jeg ikke aner om, der om et halvt års tid er et sted, hvor jeg kan undervise i Dans, eller hvad filan skal jeg nu gøre med min danse-business og hvor kan jeg nu undervise i min danseglæde – for om noget har vi da virkelig brug for at sprede glæde og håb i denne tid… !! 

Så jeg tænkte…. Ja ja det har vist ikke været så sandt, det hun har haft læst i det kort, men det var sjovt at prøve….

Men så sker det, at vi en dag sidder og spiser frokost på min arbejdsplads, og mine kollegaer kan godt mærke på mig, at jeg er ved at gå til af ikke at kunne undervise mine deltagere i dans og danseglæde.
Og så siger den ene af mine kollegaer til mig, ” Jamen, Charlotte, man må jo gerne være sammen udenfor og forsamles… bare pt. Kun 10 personer af gangen”
Der havde jeg lige et par uger, før hun sagde dette, stået hjemme i min stue, og optaget små dansevideoer af mig selv, og de koreografier, som jeg normalt underviser i på mine timer,  og lagt dem op til mine deltagere i min dansegruppe.
Men jeg kunne jo ikke vide, om de rent faktisk dansede med, eller om de bare fik 10 min. underholdning på deres telefon, mens de nød formiddagskaffen.
 
Min kollega fik skubbet til en ide, og den tog meget hurtigt form.
Jeg savnede jo bigtime mine deltagere, jeg savnede at undervise, jeg savnede nærværet (pt. på afstand), og at kunne se dem i øjnene, mens vi dansede og mærke deres energier og danseglæde.
Jeg håbede, at mine deltagere havde det på samme måde som mig, så jeg startede med at invitere til en gang weekenddans ude i det fri, et sted på Amager.  
2 undervisningstimer lørdag og 2 undervisningstimer søndag. Der måtte komme 9 personer til hver time.
Jeg lagde dansetimerne op i min danse-facebookgruppe og på under fire timer var alle pladserne besat.
Mine deltagere savnede bestemt også at komme i gang med at danse (og jeg bilder mig ind at de også savnede mig)

Efter den Dans i det Fri-weekend midt i April, var jeg meget overbevist om, at det her var kommet for at blive, i hvert fald indtil vi igen kunne træne indenfor og Danmark åbnede op igen, og denne dumme virus på vej væk igen.

Så fra midt April har jeg undervist flere gange om ugen, efter arbejde og i weekenderne udenfor i den skønne natur. 
Og vi er kun blevet mødt af smil, klapsalver, pift og sang, fra dem der gået forbi os. Der er sågar nogle, som på afstand har danset med, børn og hunde  især, og ikke at forglemme et enkelt andepar.

Jeg har nu investeret i en masse specielle høretelefoner til undervisningbrug (fra Silents Events), så jeg kan danse videre udenfor med mine deltagere, uden at forstyrre andre mennesker. Dette bruger jeg især, når jeg underviser i Silent Groove, en skøn danse-stil, hvor der undervises i simple og enkle dansetrin, i mange stilarter, til all slags musik, hvor alle kan være ved – også dem der synes de ikke kan danse – og vi forstyrrer ingen, for musikken og min underviserstemme kommer kun ind i deres ører.
Jeg har sågar fundet mange nye smukke steder på amager (som jeg ikke selv har været før) til at undervise i Silent Groove.
Med disse høretelefoner, kan vi sågar danse rundt midt i byen, et storcenter, et museum og andre steder med mange mennesker, uden at forstyrre med høj musik, men kun med danseglæde og smil – og det er jo ikke så dårligt, for dans gør de fleste folk glade.


Faktisk har det at undervise ”i Det FRI” gjort at jeg har fået nye deltagere på mine hold, fordi folk er gået forbi og opdaget ”mig” og set hvad dans kan gøre for livsglæden og de gode energier.
Noget der ellers kan være svært at vise andre, end dem der normalt kommer, i blandt andet det fitness-center jeg også er begyndt at undervise i igen, efter de er åbnet op igen.

Dem, der har danset med mig siden April “udenfor” på græsplæner, på asfalt, på parkeringspladser, på stranden, på fodboldsbaner og mange andre steder, har bedt mig om at fortsætte med disse timer ude i det fri, også selv om fitness- og dancestudio´s  igen er begyndt at genåbne.
For de elsker at danse udenfor, med alt det der bringer med både af danseglæde og glæden fra andre, der kommer forbi, og så at stå på smukke steder rundt om på Amager og danse.

Nu forstår jeg, hvad clairvoyanten sagde, om at år 2020 ville blive mit år.
Jeg er langsomt og sikkert ved at bygge mit eget dansestudio op – pt. udenfor – men jeg er også i fuld gang med at finde lokaler, som egner sig til at kunne danse og undervise i, for om noget, så har jeg VIRKELIG fået blod på tanden om at starte mit eget sted op, for nu er jeg langt om længe blevet overbevist om, at:
 Jeg Kan, Jeg er God Nok, Jeg er Dygtig nok, Jeg er Noget og jeg er En andre folk gerne vil ”lægge deres penge hos” for at få danseundervisning og ikke bare kommer på mine timer, fordi jeg underviser i  det træningscenter, de allerede er tilknyttet.

Jeg er i fuld gang med at realisere de drømme og tanker, jeg har haft i de sidste 20 år. Jeg tør godt (nu).
Hun fik alligevel ret, hende Clairvoyanten og hendes tarotkort ! 

Kom bare an, resten af år 2020, jeg tror på, at det her år, er MIT ÅR på alle mulige måder.

Kærligst Charlotte

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Randi

  Kæreste zilotte
  Det er så fedt og skønt at være en del at DIT år ❤️ jeg bliver så høj af at danse med dig (og alle de andre skønne damer) ude i det fri. For jeg kan mærke at DU er fri når vi danser der 🤗 jeg glæder mig til mange flere timer i det fri 💃 og når du finder det rigtige sted for vinteren, så rykker vi der ind 🤗❤️
  Tak fordi du gav det et skud i april ❤️

 2. Michael Peuker

  Det er kun dig selv der bestemmer om 2020 skal være dit år.
  Du har selvtilliden, du har helt klart evnerne til at starte et dansestudio op. Folk ved hvad du kan og den glæde du har ved at danse.
  Så længe du viser det, så smitter det af på alle som er til dine timer. De vil gå der fra hver gang med et smil og gladere sind. Alt det vil folk gerne betale for, så det er bare om at få tingene sat i gang og så se det hele vokse.
  Man vil selvfølgelig altid have tankerne omkring, hvad der kan gå galt. Men du vil have det endnu være senere i livet, med tankerne omkring, hvorfor du dog aldrig fik udlevet din største drøm.
  Du har en positiv effekt på mennesker og giver folk et smil og glæde. Så uden tvivl, vil det blive en god succes, som vil glæde en masse mennesker, men mest af alt vil det give dig en livsglæde, og det fortjener du..

Skriv et svar