En forsmag på mig

Picture of Helene Andersen

Helene Andersen

Hvad skriver man egentlig i det første blogindlæg? Springer man direkte ud i et emne, eller laver man en dybere præsentation af sig selv? Ja hvad gør man egentlig for at få hul på bylden, og komme i gang med at fortælle om nogle af alle de ting man undrer sig over, brænder for osv.

Jeg undrer mig over mange ting her i vores lille samfund, så meget at jeg sommetider kommer til at blande mig i diskussioner jeg nok egentlig burde have holdt mig væk fra, for min egen skyld. Et godt eksempel er når nogen påstår at en kvinde er sat til verden for at føde børn. Den ældre generation kan godt finde på lige at give mig elevatorblikket for at se om de kan finde ud af hvad jeg fejler siden jeg er single og uden børn i en alder af 32, og sidder der foran dem og siger at børn ikke står på min “ting jeg skal nå inden jeg bliver 40”-liste.

Og ja.. jeg har sådan en liste, og jeg kan konstatere at det er godt at der er 7 år og nogle måneder endnu til jeg bliver 40, fordi jeg er bedre til at fylde på listen end at krydse ting af. Har I andre sådan en liste? Hvad står der mon på den? Jeg drømmer bl.a. om at komme ud og køre i en porsche, besøge Barcelona og maaaaange andre gode ting.

Men det er jo lige med at finde tiden til at gøre tingene. Jeg arbejder i perioder rigtig meget, og er utrolig god til at ramme sofaen når jeg kommer hjem, hvis jeg da ikke går i gang med at knokle på mit hus. Hvorfor er det i øvrigt mærkeligt, at jeg har købt et hus selv? Jeg kan ikke lade være med at smile over de mennesker der siger “selv…. mener du helt selv?” når jeg siger at det er mit hus og jeg betaler helt selv af på lånet. Hvorfor er det nu forkert?

Ja.. jeg er på mange måder en selvstændig kvinde, som ikke helt følger “samfundsnormalen” med “Villa, volvo, vovse” og mand, børn, madpakker. Og i mange år har jeg følt mig anderledes på en dårlig måde, fordi andre har syntes det var noget mærkeligt noget. Men ved I hvad… jeg er som jeg er, og jeg vil ikke lave ting om i mit liv, fordi andre synes at sådan burde jeg gøre, fordi det gør alle andre. Jeg vil gøre tingene fordi jeg har lyst, og fordi de giver mening for mig.

Jeg lover jer, at I kommer til at høre meget mere ting emnerne ovenfor! Fordi jeg har MEGET mere på hjertet.

Den kærligste hilsen Helene

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Helene Andersen

Helene Andersen

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg