10 ting jeg skal vænne mig til!!

Det seneste halvandet år er der sket en kæmpe omvæltning i mit liv og nu er jeg faktisk på et stadie, hvor jeg kan kigge tilbage, se fremad og vænne mig til nye ting.

  1. Jeg vågner op hver dag med en glæde i mit indre, hvor jeg er varmet op af en intens kærlighed til en dejlig mand, der sætter pris på mig og som tilsyneladende har det på samme måde som mig. Vi siger ikke, at vi elsker hinanden op til månen og tilbage igen, for det er sådan noget man siger til et barn, men der bliver brugt termer som ”elsker himmelhøjt”, ”skønneste på denne planet”, ”meant to be” og referencer til Lukas Grahams nye sang ”Love Someone” – måske totalt fløde, men det går rent ind.
  2. Når han kigger/stirrer på mig, så er det ikke nødvendigvis fordi jeg har gjort noget galt, at jeg er mærkelig, har en plet på tøjet eller at mit overskæg er vokset – så er det faktisk fordi han er glad for mig og åbenbart nyder at kigge på mig. Det ville selvfølgelig ikke være usandsynligt at han kiggede på mig, fordi jeg havde gjort noget ufrivilligt sært. Jeg har faktisk præsteret at gå gennem en restaurant med en hale af toiletpapir og en tjener løbende efter mig i et forsøg på at gøre opmærksom på, at jeg faktisk havde fået en hvid hale, der var lidt våd i spidsen.
  3. Jeg har fået en ny hovedpude – meget bedre end Wellpur – måske den er en anelse behåret med indopereret pulsslag, men det er det bedste sted at finde ro, tryghed og glæde, det på trods af at jeg altid har elsket at sove med en pude, som jeg kunne krølle helt sammen og forme efter min kind.
  4. At jeg bare elsker at sove i ske, om jeg er store-ske, lille-ske, suppe-ske eller hul-ske (ha ha) – at falde i søvn tæt på ham er bare fantastisk; at vi så vågner på kanten af hver sin side af sengen er en helt anden sag.
  5. At jeg selv har en hovedrolle i de romantiske film, som jeg slugte råt før i tiden. Jeg kunne blive helt småforelsket i den mandlige hovedrolle, når han gjorde eller sagde nogle ting – så drømte jeg, at det var mig, der spillede den kvindelige hovedrolle. Her kan f. eks nævnes James Marsden i 27 Dresses, hvor hun lige har erklæret ham hendes kærlighed og han siger ”Come over here” eller måden hvorpå Tom Cruise kysser Kelly McGillis i Top Gun – jeg behøver ikke at drømme efter kærligheden på film mere, for jeg har fået noget meget bedre: Virkeligheden!
  6. At jeg ikke længere er jaget vildt….Jeg kan køre fra arbejde, når jeg vil uden at skulle stå til regnskab for hvorfor jeg ikke er hjemme på et præcist opgivet tidspunkt. Jeg kan kommunikere med mine venner uden at skulle være opmærksom på hvad tid på dagen det er eller hvad de skriver og jeg skal ikke stå skoleret og genfortælle samtalen eller beskeden. I mange år har jeg hadet at tale i tlf.. Var min tlf. optaget, var jeg under mistanke og når jeg talte, blev der lyttet til hvert et ord jeg sagde og der blev spurgt ind til alle elementer i samtalen. Selv når en irriterende telefonsælger ringede, så blev det mistænkeliggjort, for det kunne jo være en kode – faktisk forstår jeg slet ikke at jeg har kunnet leve sådan i så mange år, når det nu er så meget dejligere at leve på den her måde.
  7. Jeg kan lave mad igen – engang var jeg god til at lave mad og elskede at kokkerere og lave lækker fancy mad – men når der generelt altid er noget galt med maden eller ens opskrifter blev ”hugget” for at en anden kunne tage æren, så blev lysten til at lave mad mindre og mindre, madkreativiteten forsvandt og den negative madspiral var i gang – nu er der fuld gang i køkkenet igen, hvor jeg ikke bare tyer til standard-menuen (okay, fast food kan forekomme), men kaster mig ud i varierede måltider, der eftersigende er velsmagende og er vejen ikke til en mands hjerte gennem maven? Dog vil jeg nu foretrække at det er mig, som han vil have og at lækker mad bare følger med mig-pakken.
  8. At han kan sige, at jeg er irriterende UDEN at jeg straks tror at han hader mig og ikke gider mig mere. Har brugt oceaner af tid på at spekulere, hvis der blev sagt eller at jeg følte, at der blev sagt noget negativt omkring mig og min person – en dag havde vi besøg af en forsikringsmand og der spurgte jeg ham efterfølgende, altså min kæreste, ikke forsikringsmanden, hvad han troede at forsikringsmanden tænkte om vores situation, han og jeg sammen og at vi har været gift med en anden før. Svaret var ganske enkelt: ”Jeg går ikke og bruger tid i mit hoved på hvad forsikringsmanden tænker”, der slog det mig, at jeg måske ofte overanalyserede tingene og derefter drager mine egne negative konklusioner, for selvfølgelig kan det jo gøre lige meget hvad forsikringsmanden tænker – det vigtigste er jo hvordan vi føler og har det godt med.
  9. At være i et jævnbyrdigt forhold, hvor vi giver hinanden plads, hver dag med ham er en nydelse og jeg glæder mig til det bliver fyraften, for så skal jeg se ham, der gør mit liv smukt – når man er så forelsket som jeg er, så føles det bare som nyt hver dag.
  10. At jeg meget snart har sat et kæmpe punktum i livet – lang historie kort – da min turbulente omvæltning i livet startede, endte det ikke med det punktum, som jeg gerne ville – mange årsager dertil – men en af årsagerne var manglende mod fra min side, det kom i dag – en carpe diem hændelse – og jeg har taget et syvmileskridt i mit liv – folk, der er tætte på mig, ved at det er kæmpestort!!!!! (tror faktisk at jeg voksede 10 cm. i løbet af en halv time).

Med teksten til Lukas Grahams ”Love Someone” vil jeg afslutte dette blogindlæg med armene i vejret, som var jeg Frihedsgudinden selv, dansende og opfyldt af kærlighed:

There are days
I wake up and I pinch myself
You’re with me, not someone else
And I’m scared, yeah, I’m still scared
That it’s all a dream

‘Cause you still look perfect as days go by
Even the worst ones, you make me smile
I’d stop the world if it gave us time

‘Cause when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room
If you love someone
And you’re not afraid to lose ’em
You probably never loved someone like I do
You probably never loved someone like I do

When you say
You love the way I make you feel
Everything becomes so real
Don’t be scared, no, don’t be scared
‘Cause you’re all I need

Jeg sender jer alle de kærligste opturshilsner 🙂

 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Kære verden

En anonym blog

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar