Fredagssnolder

*Indeholder reklame*

Slik leveret lige til døren, what’s not to like??

Vi elsker slik og vi går meget op i at hygge sammen som familie og gerne med slik. Dem der kender mig ved at vi aldrig går ned på slik herhjemme og at jeg slæber posevis af slik med hjem hver eneste uge så et koncept med at få slikket leveret direkte hjem til ens hoveddør er virkelig fedt hvis i spørger mig.

Magne har autisme og bare det at skulle en tur i en sikbutik for at blande slik til weekenden er yderst krævende for ham så det at kunne bestille vores slik på fredagssnolder.dk herhjemme i fred og ro foran computeren, er virkelig genialt og noget vi har stor glæde af.

Vi modtog en familiekasse som var fyldt med en masse mega lækkert slik. Der var både almindelige slikposer, en slikpose med bland selv slik, en masse sjove forskellige slags slik og mange forskellige slags chokolader.

Alle børnene herhjemme var ellevilde da de så der kom en kasse fyldt med slik leveret direkte herhjem. Magne fik lov til at åbne kassen og han var virkelig begejstret og glæden strålede ud af ham og han sagde: mor nu behøver vi ikke kører hen til slikbutikken og købe slik, det er jeg glad for. Der er ingen tvivl om at sådan kasse bringer glæde hos ens børn og da vores børn ikke vidste hvad der var i kassen var det endnu mere spændende at pakke alt slikket ud og blive overrasket over hver en ting der var i pakken.

fredagssnolder.dk kan man i fred og ro sidde derhjemme og bestille lige det slik man har lyst til. De har et stort udvalg, du kan blandt andet købe: bland selv slik, slikposer, chips, sjovt slik, sodavand og meget mere. Hjemmesiden er nem at navigere rundt i og priserne er som hos de fleste slikbutikker.

Der er forskellige priser så du kan helt selv bestemme hvor meget du har lyst til at bruge og bor du ikke lige i nærheden så du selv kan hente slikket sender de det gerne med GLS (30kr).

Hvis du bestiller dit slik inden kl.17.00 kan du få det leveret direkte til døren for kun 15 kr hvis du bor i post nr.:

8000 – Aarhus C
8200 – Aarhus N
8210 – Aarhus V (NY)
8220 – Brabrand (NY)
8230 – Åbyhøj (NY)
8240 – Risskov
8250 – Egå
8260 – Viby J (NY)
8270 – Højbjerg (NY)
8370 – Hadsten
8380 – Trige
8520 – Lystrup
8530 – Hjortshøj
8541 – Skødstrup
8543 – Hornslet

Jeg syntes indholdet i vores pakke var god og varieret så der var noget for enhver smag, vores favorit er helt sikkert bland selv slikket og Magne’s favorit var helt klart de små vingummikryb.

Jeg kan kun anbefale jer at købe slik hos fredagssnolder.dk, vi er fuldstændig vilde med at kunne bestille vores slik på nettet og få det leveret lige direkte hjem til vores hoveddør.  

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar