Langt hår på kun 5 minutter…

Indlæg lavet i samarbejde med avezu.dk, indeholder reklame 

Langt hår på 10 minutter!

Mange piger drømmer om at have et langt, tykt og smukt hår men det er de færreste danske piger som kan få et langt og tykt hår naturligt og her kommer avezu.dk ind i billedet for hos dem kan man købe Extensions med clips på som gør at man på 5-10 minutter kan få et smukt, tykt langt hår.

Jeg har testet det hår der hedder Clips on hair til 419kr pr. pakke. Håret er 100% Remi, Grade 5A+, Human Hair og det føles fuldstændig som mit eget hår.

1 pakke indeholder 2 brede trenser og 2 smalle trenser. Hvis man ønsker håret skal fungere som reflekser er 1 pakke nok men vil man gerne, som jeg, have længde og fylde med skal man bruge 2 pakker og hvis man gerne vil have meget fylde skal man købe 3 pakker.

Clips on hair er nemt at sætte i ens eget hår syntes jeg, da der er påsyet clips (der af navnet) som gør det virkelig nemt at sætte fast.

Jeg har både prøvet dem hvor jeg sætter dem direkte i mit helt glatte hår og hvor jeg touperede bunden før jeg satte dem i og de har holdt mega godt med begge metoder.

Selvfølgelig har de lidt mere svært ved at rykke sig hvis man toupere bunden først men jeg har seriøst hevet i det for at teste hvor meget det kunne holde til og selvom jeg ikke havde touperet bunden skulle jeg lægge voldsomt meget vægt i før de bevægede sig en lille bitte smule, så de holder absolut også hvis man feks. skal en tur i byen.

Ærligt så er jeg virkelig overrasket over hvor nemt jeg syntes det er at sætte håret på og så er jeg helt vild med kvaliteten. Det matcher mit eget hår perfekt og ingen kan se det ikke er mit hår. 

Der findes mange forskellige farver og hvis der ikke er en farve der passer 100% til din egen hårfarve kan man sagtens farve håret hvilke jeg syntes er vildt smart.

Personligt er jeg meget mere til de her Clips On fremfor de Extensions man betaler mange penge for at få sat i da jeg selv kan vælge hvornår jeg vil have langt hår og helt selv kan sætte dem i derhjemme.

Jeg er virkelig fan og kan kun anbefale Clips On Hair fra avezu.dk 

(På min instagram ligger der en video hvor jeg viser hvordan jeg sætter mine Extensions i)

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar