Sommerland Sjælland set med en autismemor’s øjne.

Indeholder reklame da vi har været så heldige at være inviteret af Sommerland Sjælland.

Vi har haft en mega hyggelig og sjov dag i Sommerland Sjælland og det er absolut ikke sidste gang vi skal afsted.

Vi havde på forhånd forberedt Magne ved at vise ham billeder af Sommerland Sjælland og snakke med ham om hvad vi skulle prøve/se/lave. Det kan nogen gange være svært at forberede et barn med autisme til diverse oplevelser men fordi vi har været der før og fordi vi på Sommerland Sjælland’s hjemmeside kunne vise ham billeder var det noget nemmere at forklare og forberede Magne til turen.

Sommerland Sjælland er jo en forlystelsespark, men pga. de mange blomster, træer og søer, føler man lidt man er på tur i naturen som så er fyldt med forlystelser. Der er rigtig god plads og man får følelsen af det er inddelt i små afsnit, hvis man kan kalde det det, hvilke er vildt fedt som autismefamilie.

Der er pænt, rent og alle forlystelser er vedligeholdt hvilke jeg personligt går meget op i.

Vi havde taget et tæppe med så vi kunne slå os ned i en krog væk fra andre mennesker når behovet var der for en pause og når vi skulle spise, og så havde vi vores egen trækvogn med så Magne havde den som en tryg velkendt base.

Der er noget for alle i Sommerland Sjælland. Der er rutsjebaner, tog, gynger, trampoliner, hoppepuder, gravekøer, mineby, “dyrepark”, iskiosken, spisesteder og naturligvis mange flere forlystelser.

Magne’s favorit var helt klart Amazonas som er en forlystelse i vand. Man sidder på en tømmerflåde og bliver så ført rundt af strømmen i vandet igennem Amazonas hvor man støder på en masse spændende ting, feks. Indianere, gorilla, krokodiller osv. Og så var minilandet virkelig også et hit. Minilandet indeholer en masse forlystelser til de små børn og selvom Magne ikke er helt lille mere er han ikke så vild med vilde ting så minilandet var helt perfekt for ham. 

Der er desværre ikke “spring køen over” i Sommerland Sjælland men ved de forlystelser vi ville prøve var der kun meget kort kø så vi ville ikke engang skulle ha’ haft brugt “spring køen over”.

Vi kom uden for sommerferien, så om køen er længere i selve sommerferien tør jeg ikke udtale mig om, men for os var det i hvert fald passende med den mængde mennekser der var der og det var derfor overskueligt for Magne at være der.

Der er også et stort badeland i Sommerland Sjælland men det havde vi på forhånd valgt fra da vi ved det ville kræve alt for meget af Magne. Vi kiggede på de andre der var derinde og det så ud til folk var vilde med det og hyggede sig for der var ret mange derinde.

Hvis i er til familiehygge og en rigtig dejlig dag med en masse forskellige forlystelser kan jeg kun anbefale jer at besøge Sommerland Sjælland. Vi syntes i hvert fald der er vildt hyggeligt at gå rundt og vi har virkelig hygget os rigtig meget allesammen.

Tusind tak for en dejlig dag Sommerland Sjælland.

Hvis i ønsker at få uddybet noget eller har nogen spørgsmål er i meget velkomne tilsat smide en kommentar eller sende mig en mail.

HUSK! Anbefalinger og anmeldelser lavet af mig er altid mine egne ord og oplevelser og de er altid 100% ærlige.

XOXO Linda

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Linda Eskehøj

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar