Stress jag og hverdagspligter – overlevelsesguide for alenemødre

Mit allerførste blogindlæg, hvor er det bare skønt!

Den seneste periode har været enormt hektisk, ikke mindst på grund af store beslutninger jeg har måtte tage stilling til, på vegne af min søns og mit eget liv, men den historie tager vi en anden god gang.

Eksamensperioden er inde over og som jeg jo nok må konstatere endnu engang i år, skulle jeg nok have været lidt tidligere i gang, kender i det?

Nå men som fultidsmor, fuldtids studerende med et ”en gang imellem” deltidsjob i det kongelige teater, skal man jo få det hele til at spille. Så idag vil jeg egentlig bare dele nogen få tips til hvordan man kan overleve de hektiske perioder man kan have som enlig mor.

  1. Legeaftaler enten ude eller hjemme! Hvis dit barn er i skolealderen bliver det underholdt af kammeraten, og du slipper for et barn der hænger på dig af kedsomhed. Bonus udvidet netværk, og forældrene til kammeraten kan aflaste lidt.

  2. Legeland, tag barnet under armen og smut en tur i legeland, hvis du er så heldig at bo tæt på et. Barnet kan bruge timevis på at lege og du kan sidde på din bærbar og arbejde eller hvad du nu har brug for.

  3. Hyr en babysitter hvis du har råd, eller få din familie/venner til at lege babysitter. Det er desværre ikke altid muligt for mig, men det kan være at du er heldig og bare skal lære at række hånden ud.

  4. Sidst men ikke mindst, screen time! Nu ved jeg godt at det er super upædagogisk at sætte sit barn foran ipaden eller tv´et i flere timer MEN sandheden er at der sker, man må bare sørge for at kompensere med massere udendørsluft og gåture. Bonus er, at man kan finde hvad som helst at se, det behøver jo ikke være tegnefilm, sæt noget lærerigt og spændende på, så får barnet udbytte af det også.

Jeg håber at du kunne bruge nogle af tipsene, og ikke mindst, husker at forkæle dig selv! For hvis vi ikke husker os selv, er der ingen der gør det. ☺

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar