Kontakt oplysninger

InZhape er et fitnesscenter KUN for kvinder. Dette inkluderer ledelsen, instruktørerne og alle medarbejderne. Vores lokaler er afskærmet, så man ikke kan kigge ind af vinduerne, derfor kan alle slappe af og være sig selv. 

Det kan være svært at få brudt den onde cirkel efter mange års inaktivitet og forkert kost. Derfor er vores vision at træne, vejlede og støtte kvinder/piger til at blive sundere, gladere, slankere, stærkere og mere selvsikre og handlekraftige.

Det er vores erfaring, at den største succes med træningen ses ved brug af en træner. Denne kan nemlig vejlede og støtte når det er svært – og ikke mindst presse på, så du yder det ypperste.

Via denne profil, denne blog – vil vi dele vores viden med jer og en masse gode tips.

InZhape

Hvis du har lyst - må du gerne dele

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
instagram
Do you eat clean? 🤗🥗🥕🍓
Stay Zharp - Stay InZhape!
Naturlig vs forarbejdet mad!
Spis naturlige fødevarer i deres naturlige tilstand vs forarbejdede fødevarer der indeholder alverdens tilsætningsstoffer og salt/sukker i store mængder. Fyld din krop med godhed og den vil belønne dig med de ønskede resultater. Stay Zharp - Stay InZhape!
InZhape præsenterer: Get Skilled - en serie af “skills” workshops, hvor man kan få unik viden om styrketræning. Vi starter med øvelsen over alle øvelser: dødløft.
@saratarzi der er personlig træner i InZhape vil lære dig alt du behøver vide om dødløft 🤩 det foregår i InZhape København, pris 120 kr - tilmelding foregår på inzhape.dk eller i træffetiden. Ses vi?
Dieting vs. new lifestyle? What will you choose?

InZhape's indlæg

Luk Menuen