Jeg har fået taget min Singleklub mødom…

Picture of Bettina Biel

Bettina Biel

Der er en første gang for alt…, og i fredags fik jeg taget min Singleklub mødom…!


Jeg har i virkeligheden ikke noget mod singleklubber, men har nok sat dem i samme båd med kød og panikmarkedet på Damhuskroen…

Synes heller ikke at jeg har haft behovet for at være sammen med en masse singler på jagt efter den eneste ene, for jeg har ikke været kæresteklar med alle forpligtelserne, så for mig har det været fint ”bare” at tage på cafe, bar eller lignende, med veninderne.

ÆRLIGT…, så har jeg derudover, ligesom over 50 millioner brugere verden over, siddet med røven godt skruet ned i sofaen iført morgenhår og campinghabitten og gemt mig bag skærmen mens jeg lavede ”duer” / ”duer ikke” på Tinder appen…, eller en af de andre dating apps.

Men jeg fandt ud af, at der faktisk kan være fordele med en singleklub, i hvert fald den jeg besøgte i fredags – jeg fortæller mere om min aften lige om lidt, men først lige de her fakta:

Ude i byen, kan du bruge en hel aften på et menneske, som så siger hej hej og smutter hjem til familien…, og så ser eller hører du aldrig fra ham mere… , med mindre du har fået tilbuddet om at være hans/hendes ”booty-call”… ”

På dating-appen, kan du bruge dagevis på at lege penneven! …og når i så endelig mødes, så ligner han et giga los i røven fordi hans billeder på profilen var 10 kilo siden og i øvrigt 5 år gamle … Eller måske er der bare minus kemi! …hvis han selvfølgelig ikke pludselig sletter dig uden varsel eller kommentar, inden i når at mødes…

Det er overfladisk og du ved aldrig helt hvad du bruger din tid på…, og det er livet ganske enkelt for kort til hvis du spørger mig! …med mindre du har brug for et hurtigt knald! …så er det helt klart her det kan findes! …og hvis du ikke er kræsen, så har du fået lettet trykket allerede samme aften! – og det gælder for både mænd og kvinder!

Dating side, jeg har aldrig haft en profil på en dating side, men jeg kender flere som har fundet kærligheden her. De fortæller, at der er mere ”ro på”, fordi folk som udgangspunkt har en profil her for at finde en partner – ikke for at få et hurtigt knald eller spilde folks tid.

Tips, tricks og statistikker, til brug af datingsider og dating apps, kan du blandt andet finde hos Datemester.com. Om Tinder fortæller de fx, at en undersøgelse viser, at mænd swiper til højre (synes om) på 46 % af de kvinder de ser på deres skærm, hvorimod kvinder kun swiper til højre på 14 % af de mænd de ser!

Er det fordi kvinder generelt bare er mere kræsne end mænd…?

Eller er mænd mere desperate end kvinder…?

…og by the way…, så er der for et par år siden lavet en undersøgelse som viste, at 42 % af Tinder-brugere allerede er i et forhold!

Tilbage til min aften…, med events4singler.dk hvor jeg var gæst til deres Fredagsbar arrangement, som min veninde havde tilmeldt sig. Jeg var spændt på at opleve og suge til mig! Heldigvis blev alle mine fordomme gjort til skamme, for det her var ikke bare en ”score aften” med sex og panik hungrende kvinder og mænd!

Til gengæld var det 140 positive, snakkesalige og danseglade voksne mennesker kombineret med en super fed DJ, der var samlet på Tango Bar i København. Det osede af hygge, gamle og nye bekendtskaber, tryghed og åbenhed, men vigtigst af alt, følelsen af, at der var plads til alle! Poul som er stifter og ejer af klubben tog imod os da vi landede. Vi blev x’et af og fik lidt praktisk info – en super dejlig start når man som os, kom alene og for første gang. Dørene åbnede kl. 20 og folk kom dumpende den første halvanden times tid, men allerede kl. 20.45 var dansegulvet fyldt!

Nogen kom alene, andre i grupper som havde haft fællesspisning, via initiativer som medlemmerne selv havde taget. Medlemmerne har nemlig mulighed for at oprette begivenheder på medlemssiden, og så kan de andre medlemmer så tilmelde sig, uden at de nødvendigvis kender andre.

”Buddy Ordningen”…, den er genial! Når du tilmelder dig et arrangement, kan du tilmelde dig ”buddy ordning”! Det betyder at de andre medlemmer kan se, at du gerne vil have en at følges med. De andre deltagere kan så se at du søger en buddy og melder sig under fanerne, og på den måde har du allerede en eller flere venner som du kan lave aftale om at mødes og følges med. #duerikkealene #menneskerderhjælpermennesker

events4singler.dk  er ikke en singleklub, hvor det kun handler om at finde sin næste kæreste. Det handler lige så meget om netværk, venskaber og relationer! Som medlem har du mulighed for at tilmelde dig en masse arrangementer og rejser arrangeret af events4singler.dk, men også tilmelde dig arrangementer som er arrangeret af medlemmerne selv! Der er mange singler som til tider føler sig ensomme. Det er ikke nogen skam, men kan blive ret trist på den lange bane! …og jeg er faktisk overbevist om, at et medlemskab af en singleklub som denne, vil kunne give ensomheden baghjul!

Summa summarum…, gennemsnitsalderen var 50+, men jeg er personligt heller ikke aldersforskrækket, så det var fint for mig 😊 MEN… jeg ved at de arbejder hårdt på, at få fundet vejen frem til singlerne fra 40 års alderen, for der er mange i den aldersgruppe som melder sig ind! De er desværre bare svære at holde på, fordi der er for få medlemmer i aldersgruppen 40-50 år.

Til de store arrangementer er der ofte flere kvinder end mænd tilmeldt – hvorfor det!? Det er jo ikke fordi single mændene ikke findes! Er det lidt tabu belagt for mænd at gå til Singleklub arrangementer?

Jeg fik danset, grinet, talt, lyttet, lært og mødte blandt andet 2 x Poul, Jakob, Jesper, Susanne og fik en masse smil fra skønne mænd og kvinder!  …kom i øvrigt først hjem kl. 04.00 lørdag morgen, så resten af lørdagen var jeg godt krøllet, men også høj af:

 • den super gode og positive oplevelse jeg havde haft
 • de 2 telefonnumre jeg havde i lommen
 • …og mine nye venskaber!

Jeg er 46 år, og det bliver ikke sidste gang at jeg deltager i events4singler.dk fredagsbar! Måske jeg endda melder mig ind og får adgang til alle de øvrige medlemsarrangementer! Medlemskab koster ikke særlig meget, og hvis standarden er det jeg oplevede i fredags, så er det absolut alle pengene værd!

Så hvis du også er single uanset om du er mand eller kvinde!!! …og vil prøve noget andet end det du plejer, undgå elevatorblikket, frygten for afvisning på de smarte ”gå i byen steder”, tage kampen op mod hverdags ensomheden eller hvad det nu må være, så hop på events4singler.dk vognen, der er plads til alle!

Jeg kommer til næste fredagsbar – ses vi? Hold øje med dato, tid og sted på events4singler.dk 

…og de benhårde fakta er bare, at mennesker er så meget smukkere ude i den virkelige verden!!!

♡ Længe Leve Livet ♡

Kærlig hilsen

Bettina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Bettina Biel

Andre indlæg i denne kategori

Kys & klask

Bettina

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. allan

  Hej Betina og alle de singler af begge køn,

  Som en alt for erfaren single-mingle fyr med fingeren dybt nede i singlemiljøet og selvarrrangør af dusinvis af fester o.a. gennem de sidste 15 år, kan jeg kun applaudere din blog om E4S (events4singler.dk). Lad jer ikke holde tilbage p.gr.a. generthed, usikkerhed eller andet – Vi er alle i samme rockende båd og selv om singlelivet kan have sine fordele, så er der altså også nogle laaaaange tirsdag aftener og specielt nogle meget lange søndage (selv om der er bold i kukkassen). De lange dage kompenseres ganske udmærket med lidt fredagsbar, rejser, rundvisninger og middage i bla. E4S-regi

 2. Bettina Biel

  Kære Allan,
  Tusind tak for din kommentar!
  Du har så evigt ret! Det er ikke fredag/lørdag det er svært at finde “legekammerater”, det er alle de andre dage – og dem er der trods alt flest af!
  Hvis du kommer til fredags bar den 26. april, og har lyst, så vil jeg rigtig gerne tale med dig, og få lidt guldkorn til mit næste blogindlæg om det at være single i vores alder.
  OG… – der er jo en til os alle, han/hun går bare derude, og leder efter os 🙂
  Kærlig hilsen
  Bettina

 3. Pia Johansen

  Kære Bettina.
  Tak for dit blog-indlæg. Det beroliger mig at vide, at høre, at det kan være en positiv oplevelse at kaste sig ud i singlelivet uden at ramme væggen af elevatorblikke og grumme afvisninger. Tanken om buddy-ordningen synes jeg er genial. Det dér med at træde over dørtærsklen alene virker noget skræmmende.
  Jeg vil tage mod til mig. Jeg kan jo starte med at melde mig ind og vejre stemningen. Og se, hvad der sker. Et skridt ad gangen.

  Mvh

  Pia

Skriv et svar

Picture of Bettina Biel

Bettina Biel

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg