Mine nye tænder!

Picture of Bettina Biel

Bettina Biel

…altså det er de tænder jeg har haft hele tiden, men de er til gengæld blevet super flotte hvide igen!

Jeg har selv betalt for behandlingen, så det er ikke sponseret reklame, ganske enkelt bare min begejstring jeg gerne vil dele med dig! Til gengæld har jeg en rabatkode til dig længere nede 👇    …så du kan få bleget dine tænder for 999 kr., i stedet for normalprisen på 3.000 kr.!

Efter alt for meget kaffe og alt for mange cigaretter… særligt det sidste års tid, var mine tænder begyndt at blive misfarvet/ gule agtige! Jeg har tidligere prøvet diverse hjemmeblegninger, uden de store resultater, så ærligt!!! …jeg var sgu ret skeptisk! Men for mig er det vigtigt at mine tænder er pæne, for det er med stor sandsynlighed det første folk ser, for jeg er altid klædt på med et smil! Summa sumarum er, at jeg besluttede mig for, at prøve en professionel tandblegning på en klinik, og på opfordring fra en veninde valgte jeg Tandklinikken Hamlet.

Først en forundersøgelse på tandklinikken hvor jeg fik “go” for, at mine tænder kunne tåle behandlingen, det var nemt, professionelt og tog ca. 15 minutter…, og 72 timer senere hoppede jeg spændt og forventningsfuld i stolen!

Kvinden som stod for behandlingen forklarede… først hvad der skulle ske, og gik så i gang med at krænge min læber ud over det monstrum man skal ha i munden under blegningen, og NEJ…, det er bestemt ikke noget “kodak moment” 🤷‍♀️ …men jeg er sgu ret imponeret over, hvor smidig sådan et sæt læber er 😂

Næste step var blå gele på kanten af tandkød og tænderne, for at passe på mit tandkød under selve blegningen…

Så blev tænderne pudset, jeg fik smurt blege gele på og blev udstyret med orange briller, inden hun tændte for den “blå lampe”.

Behandlingen var 3 x 15 minutter, og hver gang der var gået 15 minutter slukkede lampen, kvinden rensede mine tænder med vand, lagde nyt blege gele på og tændte lampen igen.

Efter sidste behandling fjernede hun den blå gele, som var størknet, ud med mund monstrum så mine læber kunne komme ned i normal position igen 😃 jeg skyllede munden og kunne gå hen til spejlet og byde mine hvide tænder velkommen 😁

Hele forløbet var 100% smertefrit! Det eneste jeg mærkede var, at jeg i den sidste 15 minutters behandling fik en 5 sekunder frysnings fornemmelse i mine fortænder i undermunden! Jeg har intet mærket til følsomhed eller isninger i mine tænder efter behandlingen, på trods af, at tænderne godt kan være lidt følsomme de efterfølgende 1-4 uger.

De efterfølgende 48 timer måtte jeg kun spise og drikke hvidt/lyst og røg var dømt ude! Det betød ingen kaffe, cigaretter, Pepsi Max, chokolade osv…, men hvad fa’en…, man må lide for skønheden ikk… 😀

Det er selvfølgelig individuelt… hvor meget tænderne tager i mod! Et karry gult rygerklaver bliver jo ikke kalk hvidt efter 3 x 15 minutter, så lad forventningerne blive hjemme, ta realismen med i tasken og Ja-hatten på, så bliver det en ren win-win, for det skulle fandeme være mærkeligt hvis ikke resultatet er bedre end da du kom!             (Billedet ovenfor er før blegningen)

 

RABATKODE… Ring og book din tid hos Tandklinikken Hamlet på telefonnummer 69 15 90 10 og oplys rabatkode BB, så får du behandlingen til 999 kr., i stedet for normal prisen 3.000 kr. (Billedet er efter blegningen)

“A white bright smile, is the prettiest thing you can wear”

♡ Længe Leve Livet ♡

 

PS… der er ikke filter på billederne i indlægget, kun på profil billede = det store øverst!

Kærlig hilsen

Bettina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Bettina Biel

Andre indlæg i denne kategori

Kys & klask

Bettina

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Bettina Biel

Bettina Biel

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg