Tøsetur til Spanien – Kapitel 2

Bettina Biel

Bettina Biel

Batterierne lades op med rosé, tapas, friske oliven, solbadning, råhygge og meget mere 😊 
Det er sgu guf for sjælen!

Costa del Sol har det hele! Udendørsliv, palmetræer, strande, siesta, sangria, tapas ro, kultur, legepladser, shopping, de vildeste delikatesseafdelinger i deres supermarkeder og masser af skønne spisesteder.

Leveomkostningerne er lavere end i Danmark, og det er både ved indkøb i supermarkeder, på restauranter, cafeer og barer, og stort set alt er meget familie/børnevenligt. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne!

Fiat500 har holdt stille…

…af 2 årsager!
Vi gad ikke køre nogen steder…, og da vi så gad, så kunne vi ikke… (læs: for meget happy hour)! 😊

Og det er faktisk den fedeste luksus og et mega ego liv lige nu! At vi selv bestemmer hvad vi gider og hvornår!
Ingen stress og jag, “just living life” i vores helt eget tempo!

Så da solen ikke gad os mere, smuttede vi op i lejligheden, forkælede os selv med skøn flaske rosé og den fantastiske udsigt fra balkonen, et bad og så en taxa til Marbella.
Der er 11 km. til Marbella City, det tager 15 minutter og koster €20.

På La Taberna del Pintxo fik vi mega lækker tapas! Genialt koncept hvor tjenerne hele tiden kom rundt med fade spækket med forskellige lækkerier, og så tog vi det vi havde lyst til at spise! Farven på pindene i de små tapas lækkerier fortalte, hvad vi skulle betale da vi var færdige! 4 glas iskold hvidvin og 20 tapas retter senere fik vi en regning på €35 = knap 270 kr.!

Næste stop var på Bodegas la Venencia, en super hyggelig lille lokal bar propfyldt med glade mennesker. 4 kæmpe sangria, oliven, skinke tapas med hjemmelavet aioli senere, fik vi en regning på €21 = 160 kr.!

Vi var stadig ikke klar til hjemtur, så vi røg ind et sted, vi ikke helt kan huske hvad hedder…, fik et par rabat kuponer af den søde mand i døren, €12 = 91 kr. for 2 rom og cola, og her var de bestemt ikke fedtet med rom’en. Hold nu fast, kæmpe glas halvt fyldt med rom og et par 20 cl. colaer…, halvvejs igennem vores sjus, blev vi pludselig klar til at tage hjem! Så anbefaling = går man efter en billig brandert, så skal man bare slå et smut forbi her og sludre med dørmanden med rabatkuponerne😊

2 panodiler og 3 liter vand…

…til hver!!! Vi var en snas småkrøllet næste morgen da uret ringede… Jeg havde lavet en aftale med en repræsentant her hos Marriott, for at høre hvordan jeg kan få mest muligt ud af mine optjente bonuspoint.

Den gode morgenmads stil med Starbucks iskaffe og frisk croissant døde derfor også denne morgen…, vi gik direkte til Happy Hour = en kæmpe sangria – som i øvrigt holdt i 4 timer løbende spædet op med nye friske isterninger! – og Lottes lækre hjemmelavede tunsandwich!

Solstol stilen holder stadig – 6 timer iført chips, mobiltelefon, bog og sol olie…
Gad i øvrigt helt vildt godt at ha været tester af noget god solcreme…, så havde jeg med garanti husket at smøre mig bedre ind…, er lidt rød, men så kan jeg lære det! 

Fra terrasse hygge aften, til spontan karaoke fest…

Vi har også haft take away mad, terrasse hygge og kort spil aften… I hvert fald i tankerne… Alt er som udgangspunkt lukket i Spanien om søndagen undtagen restauranter og nogle mindre supermarkeder, så det var vores kald til en rolig aften 😊 Vi smuttede iført shorts, t-shirt, ingen make up, store vildfarende krøller (for mit vedkommende) ned for at hente indisk mad. Og hvad sker der…!!!  Vi kommer forbi en lille ”bæverding” med en karaoke sanger, hvilket jo – specielt for mig der ikke synger særlig godt, men virkelig høj 😊– i sig selv er virkelig svært at modstå!, hvor vi sætter os og får en øl mens vi venter på maden. Og 1,2,3, så havde sanger og barpersonale overtalt os til at komme tilbage, for søndag aften hos dem, er med fuld skrald på og masser af mennesker! Afsted med os…, hjem, spiste, rettede ”kuverten” op (læs: make up og pænt tøj på), og så smuttede vi ned til en festlig aften på Pali Pali, hvor øl, drinks og vin nærmest var gratis, fyldt med halvstive englændere, et par nordmænd og musik alle kunne synge med på 😊

Pali Pali ligger ca. 5 minutter fra resortet, vi tog en taxa som kostede knap €7 = ca. 50 kr.

Spontanitet længe leve!

Det er så fedt at have friheden til at være spontan! Det er som regel oftest i det spontane det bliver sjovest og giver de bedste oplevelser og relationer! Det oplevede vi for alvor i går, som endte ud i at blive den absolut fedeste, sjoveste dag og aften indtil videre 😊

Hold øje med Tøsetur til Spanien – Kapitel 3

Længe Levet Livet

Kærlig hilsen

Bettina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Bettina Biel

Andre indlæg i denne kategori

Kys & klask

Bettina

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Anita

  Du skriver dejligt underholdende – skøn læsning. Nyd jeres ferie og livet. Jeg glæder mig til næste kapitel. Knus fra den lyshåret fra ABBA

  1. Bettina Biel

   Søde Anita 🙂
   Tusind tak for din kommentar, og endnu større tak, fordi du læser med !
   Håber du har læst både kapitel 3 og 4 🙂
   Knus fra hende som rent faktisk havde det lyse hår og derfor var klart “fit” til at være den lyshåret fra ABBA 🙂

Skriv et svar

Bettina Biel

Bettina Biel

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg