Aftensmad på 5 ingredienser. Klar på 15min.

Aftensmad på 15min, lavet på blot 5 ingredienser er perfekt når det skal gå stærkt, og man måske ikke lige gider lave mad.

Denne pasta med kødsovs, kommer i en lidt utraditionel udgave. I stedet for en tomatsovs, skal der laves en pesto af soltørrede tomater. Det er en perfekt hverdags ret, og den tager egentlig kun den tid det tager og koge en omgang pasta.

Læs også : Sundere kugler.

De hurtige retter er perfekte også meget lige mig! Jeg er blot bare et menneske. Jeg har nok som alle andre valgt den lette løsning, og ringet efter noget junk og siddet i sofaen efter og brokket mig fordi jeg har følt mig ulækker mæt. Kender i det? Eller er det kun mig der har det sådan?  . 😉
Den her ret smager så godt, og efter huset mening herhjemme, bedre end pizza! 

Opskrift

Moderne pasta kødsovs

Det her skal du bruge

500 gram hakket oksekød eller plantefars
1 fed hvidløg
1 glas soltørrede tomater 
1 pk, blandet salat 
1 pk. frisk pasta 
Salt og peber.

Sådan her gør du

Start med at sætte en gryde med vand over til pasta, og følg pastaens anvisning.
Hæld derefter et helt glas soltørrede tomater inkl. olie ned i en minihakker/stavblender. Blend det til det får en pesto lignende konsistens,
Brun hakket kødet af på en pande med et fed presset hvidløg. Når pastaen lige er ved at have kogt færdigt, vender du din soltørrede tomatpesto rundt i kødet. Når pastaen har kogt færdigt, blandes kød og pasta sammen.
Top med blandet salat evt. parmesan

Sensefordeling for 1 portion 
Hf1-2: Salat, soltørrede tomat(evt kål)
Hf3: Kød 
Hf4: Pasta

Fedt : Olie, evt parmesan
Smagsgivere: Hvidløg

Husk du kan følge mig på instagram her

 Knus Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar