Græd ikke over spildt mælk!

Bh’en er taget af og baby græder – ååeeh nej! Det er torsdag og min mand har fri fra arbejde. Vi skal alle tre en tur i Bilka.

Jeg har lige opdaget, at man ikke kan nøjes med to amme-bh’er. Så det er selvfølgelig skrevet på indkøbssedlen.

Vi står i Bilka og jeg finder nogle forskellige bh’er. Men da brysterne ikke helt er som de plejer, er jeg nødt til at gå en tur i prøverummet. Min mand står og venter ude foran med lille dejlige Emma på armen.

Jeg tager jakke, bluse og bh af. Og lige som jeg skal til at tage en anden bh på, begynder Emma at græde. Hun græder og græder. Jeg kan mærke at det begynder at spænde kraftigt i begge bryster. Og så sker det. To mælkejunger skyder om kap i et prøverum i Bilka. Jeg vidste godt det kunne dryppe (derfor brugen af amme-indlæg), men jeg havde dog aldrig forestillet mig at jeg kunne sprøjte det ud.

Jeg greb fat i min egen bh med amme-indlæg i og forsøgte at holde den for, mens jeg kaldte på min mand med døren stående på klem. ”Vil du ikke være sød at gå så langt væk, så jeg slet ikke kan høre hende?” Han forsvandt hen i en anden afdeling, jeg lukkede døren og kiggede ned på gulvet. Hold da op. Der ligger mindst en halv liter.

Fremover må baby ikke være alt for tæt på når jeg prøver tøj…

 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar