Kampen mod systemet del 2

Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Min kamp for min søn

Nu er vi så kommet så langt som til, at skolen indstiller til, at Jonas sag kan komme i visitationsudvalget her d. 10. januar. Det er vi meget meget spændte på. Jonas kom inden jul og sagde til mig, at nu vidste han hvad hans største julegaveønske var – det var at han kunne komme hen på en ny specialskole, hvor de kunne hjælpe ham. Puha kære følgere, det var noget mit mor-hjerte slet ikke kunne klare at høre. Han fik den største og længste krammer nogensinde, og jeg græd sgu også må jeg indrømme.

Hvordan foregår prcocessen?

Vi er flere der har bidraget til, at Jonas sag kunne komme i visitationsudvalget. Skolen skal komme med deres beskrivelser af hans udfordringer og de tiltag de har forsøgt uden effekt. Derudover, så har skolens PPR-psykolog lavet en PPV, som peger på, at Jonas har behov for mere end 7 timers (eller 12 lektioners støtte om ugen), mine børn har været til psykolog, og han har også kommet med en udtalelse, som taler ind i, at Jonas har behov for yderligere støtte end den almindelige folkeskole kan give ham og sidst men ikke mindst, så har jeg kommet med mine beskrivelser af, hvor udfordret Jonas er på hjemmefronten pt.

Venteposition og hurtig proces

Så lige nu – så venter vi. Vi venter i spænding på, at visitiationsudvalget træffer en afgørelse, som falder ud til Jonas fordel, så han kan få et bedre og langt mere harmonisk skoleliv fremadrettet.

Men lige nu, er vi i en venteposition. Og den er også hånd skulle jeg hilse at sige. Men i det mindste er det faktisk gået ret hurtigt, når vi taler kommunalt sagsbehandlingstempo. Det siger jeg af bitter erfaring, da jeg som specialskolelærer ved, hvor mange år mange kæmper, for at få deres barn placeret det rette sted.

Så få måneder med mange møder og mig der er helt oppe og stå på tæer og være helt tydelig, for at få presset tingene igennem, så det kunne nås inden den ene af de 2 årlige visitationer, som kommunen har.

Er heldet mon med os?

Jeg håber og beder til, at det hele falder ud til vores fordel d. 22/1, hvor der senest træffes en afgørelse i sagen.

Jeg lover jer, at jeg kommer med en opfølgning til jer, når jeg har fået nyt.

Kærlig Hilsen

Mette Friis

Følg mig på Instagram @mettefriisterapi

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »