Nu er den gal igen….

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Jeg har igen igen stødt panden mod stressmuren. Ja du læste rigtigt. Den er god nok! Jeg er åbenbart sådan en, som skal have det slået virkelig hårdt fast med syvtommersøm, før jeg fatter, hvad der skal til.

Det uvisse er svært

Jeg er virkelig ikke god til det uvisse om fremtiden. Og lige nu har jeg bare rigtig meget af det i mit liv både på det personlige mor-plan men også rent arbejdsmæssigt.

Jeg drømmer, som i sikkert godt ved alle sammen, om at kunne leve endnu mere og helt i sidste ende, af min egen virksomhed ”Mette Friis Terapi”, som du kan læse mere om på www.mettefriis.dk, hvis du har lyst til det, og er blevet nysgerrig på, hvad jeg går og laver som terapeut og sexolog.

Min stress

Jeg er blevet fritstillet fra mit seneste arbejde, da der havde været nogle udfordringer mig og ledelsen imellem, som jeg ikke kan komme nærmere ind på her, pga. jeg har tavshedspligt i forbindelse med mit arbejde. Men jeg kan fortælle så meget, at det første til en gedigen nedtur for mig igen med kæmpe mange angsanfald og en periode med stress, hvor jeg mærkede hjertebanken, søvnproblemer, hedeture, mestuations og cyklusforstyrrelser, ubalancer i hele mit hormonsystem faktisk, konstant hovedpine, meget kort lunte og manglende overskud til mig selv og mine nærmeste i hverdagen, for blot at nævne lidt. Jeg har desværre nok en tendens til at negligere mine symptomer på stress, som så derved kommer til at tage overhånd, fordi jeg ikke får mærket godt nok efter i mig selv. Og ja…. Så bliver jeg syg af stressen. Jeg har gået hos en super dygtig hypno- og psykoterapeut denne gang, og han har virkelig hurtigt formået, at få mig og mit fokus i mit liv på rette vej igen. Det var min første gang med hypnoterapi, og det kan bare virkelig noget må jeg indrømme. Jeg overvejer sågar selv at tage et kursus i dette, så jeg kan tilbyde dette til mine klienter. Men lige for nu koncentrerer jeg mig om mig og komme det sidste ovenpå igen.

Mit bedringsforløb

Jeg har fået det væsentligt bedre allerede, og naturen med mine morgengåture de gør min sjæl ægte glad og skaber den ro jeg har brug for, for at kunne ”klare” alle dagens indtryk og udfordringer. Også derfor søger jeg ikke et 8-16 job, da jeg så ikke vil kunne nyde mine rolige morgener og gåture, som jeg gør lige nu. Så denne tid har gjort, at jeg igen har det lidt bedre, efter jeg har haft en måneds ro for mig selv.

En ny fremtid venter

Det stiller mig i den situation, at jeg så nu, skal til at finde mig et nyt arbejde, som jeg kan klare at have samtidig med, at jeg kører min egen virksomhed mere i stilling. Pt går jeg og kigger lidt efter et handikaphjælperjob, en stilling på botilbud for udviklingshæmmede eller i ældreområdet. Udfordringen ved disse job er dog, at de virkelig ikke er særlig godt lønnede, da jeg jo arbejder som ufaglært! Det er lige før at dagpengesatsen er den samme, som den løn jeg får i den type arbejde. Jeg elsker dog arbejdet med mennesker, og det vigtigste for mig i mit job er, at gøre en forskel. Jeg har to samtaler til jobs som tilkaldevikar på et ældrecenter i Skibby, som jeg ser frem til at høre mere om på mandag.

Jeg har det personlig allerbedst med at arbejde og ikke være på dagpenge, da det også er super stressende, at skulle stå til rådighed for arbejdsmarkedet og skulle sende 3 ansøgninger afsted om ugen, gå til møder i A-kassen og på kommunen osv.

Men jeg ved at universet har min ryg og at alt nok skal gå og falde på plads i sidste ende. Jeg har lige trukket et gudindekort i dag, som overbeviste mig om lige præcis dette. Og det havde jeg meget brug for at få at vide. Så tak univers for det budskab.

Udredning

Jonas min søn på 11 år, er fortsat under udredning i børne- og unge psykiatrien i Roskilde, og det er også uvist, hvad de kommer frem til omkring ham og hans diagnoser. Pt har de set på ADHD, Tourettes og opmærksomhedsforstyrrelser, hvoraf de har vurderet at han har en opmærksomhedsforstyrrelse, men at de nu har autisme spektrum forstyrrelse på bordet og oven i det også en mistanke om en genfejl og et syndrom, som jeg ikke ved mere om end det lige nu. Så her er også mange uvisse faktorer omkring fremtiden.

Min fremtid

Jeg ønsker mig et job i fremtiden, som fortsat er med mennesker og dermed giver mig mening og som også betaler godt, så ikke jeg skal knokle, som jeg føler jeg har gjort indtil nu. Jeg håber jeg kan få noget arbejde med nogle lange vagter, så jeg kan få brændt en masse timer af på én gang, fordi jeg så får frigivet en mere tid i hverdagene til mit eget i min terapeutvirksomhed.

Ja så min fremtid lige nu, midt i stigende energipriser og jobsøgende på dagpenge er ikke lige lykken. Men det er realiteterne, og dem må jeg face og stole på, at universet sender det helt rette job min vej og at jeg kan hive meningen ud af min søns diagnoser og hjælpe ham godt nok på vej i livet.

Jeg er sikker på, jeg ikke er alene om at stå det her sted i livet, og det giver mig lidt håb. Det hjælper mig også, at skrive mine tanker om det hele ned her til jer, så det håber jeg, at i kan finde jer i.

Mange tak for jeres altid store støtte og opbakning. Dette ganske unikke fællesskab sætter jeg helt ubeskriveligt meget pris på, det synes jeg lige i skulle vide.

Tak for jer.

Kærlig Hilsen

Mette Friis

Følg mig på Instagram @mettefriisterapi

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »