Stress og babysvømning

En halv times babysvømning, tager en halvanden time! I går var jeg så med Emma til babysvømning. Det gør vi hver onsdag. Det er faktisk meget sjovt. I hvert fald det meste af tiden.

En god dag er når hun er mæt og udhvilet inden hun skal i vandet. Så hygger hun sig, griner og nyder at være i vandet sammen med de andre børn. Jeg elsker når hun har haft en god svømmetur. Men der er også de gange hvor hun ikke lige har fået en god middagslur eller humøret ikke er helt i top. Det betyder rigtig meget. Så vil hun ikke have tøjet af. Badedragten driller osv. Hun synes det hele er øv. Alt det smitter af på hvordan hun oplever badeturen. Så skal der altså ikke meget til før hun græder og det hele kan være lige meget. Og som mor er det altså ikke altid lige nemt når baby’s humør daler.

Babysvømning for mor:

Ind i omklædningsrummet. Find en puslemadras som Emma kan ligge på. Af med tøjet, både sig selv og Emma. Badetøj, håndklæde til Emma, sæbe, Emma på armen. Hen til bruserne. Få fat i et badekar, fyld det op. Emma i badekar. Mor under bruser. Så er der gået en halv time.

Svømning i en halv time…

Ud under bruser og i badekar med Emma. Tilbage i omklædningen. Emma bliver lagt på en puslemadras på gulvet. Og her kommer udfordringen. Nu ligger der børn overalt på madrasser. Og hvis en baby skriger, så starter alarmen som en kædereaktion fra alle de andre. Babyerne skriger, mødrene stresser. Her er din sut. Så så du skal ikke græde… Osv osv… Man får det varmt, dels på grund af klimaet, dels ens tålmodighed. Nu vil man bare ud. Tøj på og så tøj på Emma. Og så er man ude ved bilen.

En halv times babysvømning tager KUN halvanden time.

Vi ses igen næste onsdag…..

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar