En single mors bekendelser – Del 1

En single mors bekendelser

Skilt, 33 år, nu enlig mor til 2 små børn. Fuldstændig drænet og spændt op både i kroppen og i hovedet. 2 måneder er gået og de har været fyldt med dårlig stemning, flytning, sårede følelser, som gav sig udtryk i form af en bitter eksmand. Advokat møder, bank møder og vanvittig mange andre praktiske ting som havde fyldt de sidste par måneder efter skilsmissen. Motivationen på jobbet var på et nulpunkt. Der var i forvejen et dårligt arbejdsmiljø. Det hjalp bestemt heller ikke på situationen. Det hele havde bare været lort med lort på!

MEN, min eneste single veninde i byen havde inviteret til fødselsdagsfest en lørdag aften! Selvfølgelig i en børnefri weekend. Det var noget at glæde sig til.

Kjolen

Gaven var købt og jeg havde fundet en flot navyblå kjole frem, som sad tæt om min lille krop. De sidste par måneder havde sat sit præg på vægten. Den skilsmissekur var, omend utilsigtet, men værdsat da jeg skulle smyge mig ned i denne lille sag. Den var uden ærmer og måske en smule kold til en dag i starten af marts. Men fuck det. Jeg følte mig lækker i den! Jeg tog dog et par gennemsigtige nylonstrømper på. Trods alt. Jeg tog et par sorte ankelstøvler på med en tynd semihøj hæl, der forbedrede min højde fra 160 cm til 163 cm. Lidt har også ret.
Mit lange lyse hår havde jeg ikke gjort meget ved. Det havde lidt fald og hang løst ned over mine skuldre.
Jeg var så klar! Jeg havde i øvrigt været i Matas, da jeg købte min gave til min veninde. Og der faldt jeg over en simpel og billig halskæde med små blå perler. Den var så fin til mit outfit👌

Aftenen hos min veninde forløb perfekt. Det var en tøse-fødselsdag og vi hyggede os super meget! Ved 1 tiden besluttede et par stykker af os, at vi skulle i byen. Og der hvor vi boede, da gik man i byen i den nærmeste større by, som lå ca 20 km væk. Heldigvis havde min veninde nogle kontakter, som kunne køre os derud.

I byen

I byen blev der danset og drukket drinks i lange baner på en af vores favorit gå-i-byen-steder. Klokken var først ca. 4, da vi besluttede os for at slutte af på et andet hyggeligt dansested, ikke så langt derfra. Imens veninderne og jeg stod udenfor og snakkede kom der pludselig den her mand hen til mig. Han går meget målrettet mod mig.

Can I kiss you?..

Fyren var muskuløs, ca. 185 cm høj, med en stram mørkeblå t shirt og lyse jeans. Han havde karseklippet blondt hår og vanvittig klare blå øjne! Han var så fyldt med selvtillid tydeligvis, fordi hans første sætning til mig var. “You are beautiful! Can I kiss you?” Så stod jeg der med store øjne og en let åben mund, og fik fremstammet “øøøøøøh”, jeg kiggede hurtig over på veninderne, som stod med store smil og nikkede bekræftende!
Jeg vendte mig mod ham igen og sagde “sure, why not!”
Hvad jeg ikke havde forberedt mig på var, at han ville løfte mig op og lige der kysse mig på munden, før han satte mig ned igen. Derefter fortsatte han med at kysse mig og imens vores tunger mødtes, fornemmede jeg knap nok at en af pigerne havde taget min taske, så den ikke blev tabt på jorden. Da jeg kom til mig selv igen, spurgte jeg friskt, hvor hans accent kom fra! Jeg kunne nemlig ikke lokalisere den. Efter en masse mislykkede gæt fortalte han dog, at det var Polen han kom fra. Jeg spurgte om han ville med os ned på det andet dansested. (Pigerne var ved at blive utålmodige og de frøs)
Han svarede heldigvis ja. På gåturen derned, spurgte han om min alder. Jeg sagde thirty-three, hvortil han sagde “okay, twenty-three!”
Jeg orkede ikke at rette ham, han måtte gerne tro at jeg var 23 år. Bevares😂
Han fortalte at han var 24 år. Synes nu ikke han så SÅ ung ud. Men nå, jeg skulle vist ikke snakke om at fejlbedømme alder.

I need to pee…

Inde på dansestedet kunne han slet ikke holde fingrene fra mig. Jeg tabte helt pusten og kunne næsten ikke følge med. Jeg skulle tisse og så det som en mulighed for lige at trække vejret.
Jeg fortalte ham at jeg lige hurtig ville gå på toilettet.

Invitationen

Ligesom jeg åbnede toiletdøren gik det op for mig, at manden så det som en invitation! Fordi han var fulgt lige i hælene på mig, og ville nu med mig på toilettet.
Jeg lod ham komme med ind. Adrenalinen kørte i mit blod meget pludseligt. Og vi kyssede og rørte hinanden så meget som muligt. Shit det var heftigt det her!
Toilettet var relativt stort og med klinker på vægge hele vejen rundt. Heldigvis. Vi havde masser af plads til det vi nu skulle.
I mit 33 år lange liv, havde jeg ikke været single siden jeg var 18 år. Aldrig haft et engangsknald og da slet ikke på et toilet. Det var frækt, spændende og meget grænseoverskridende. På den gode måde!

Min flotte polak, som i øvrigt hed Patrick, fik ret hurtigt hevet mine nylonstrømper af, og ved et uheld, i al sin iver, hev han min nye halskæde i stykker, så perlerne væltede ud på gulvet. Kjolen kom også hurtig af. Og trusserne. Ja dem havde jeg slet ikke taget på🙈Så helt nøgen, løftede han mig op på håndvasken, hev sin egen bluse af og til syne kom en yderst veltrænet overkrop😍 Ligesom jeg havde forventet. Han åbnede sin jeans og frem kom en meget stiv og flot pik. Både i størrelse og form🤭🤤

Sex måtte være sex

Inden han gjorde noget med sin pik, gik han ned på mig med sin tunge. Ligeså god som han var til at kysse.. ja, ligeså god var han dernede🙈
Jeg kom pludselig i tanke om at jeg jo ikke var på p piller, fordi planen var at jeg snart skulle have sat en hormonspiral op. Og jeg regnede ikke med at skulle have sex med nogen lige foreløbelig, så… jeg nåede lige at sige “We should use a condom” og så første han sin pik op i mig og jeg måtte lade sex være sex og deale med resten bagefter. Jeg hev hefter vejret, da han førte den op i mig i et hurtigt ryk. Jeg var våd og klar til ham. Jeg havde den ene arm omkring hans hals og den anden støttede jeg på håndvasken, imens han kyssede mig skiftevis på halsen og på munden og derefter øgede tempoet i sine bevægelser. Det var svært ikke at stønne, selvom der var risiko for at nogen på den anden side af døren, kunne høre os.
Pludselig mærkede jeg at vandhanen bagved mig tændte og en brandvarm stråle flød ned af mit haleben. “Av!” udbrød jeg! Vi kom til at grine og jeg skyndte at slukke den igen. Jeg kom igen i tanke om den lettere risikofyldte situation og sagde; “Dont come inside me, please..”
Han stoppede op og kiggede mig i øjnene og sagde. “I just did”!
Shit, altså…

Lukketid
 

I mellemtiden var dansestedet ved at lukke. Jeg fik kjolen og mine ankelstøvler på igen. Men halskæden og nylonstrømperne var itu, så de kom ikke med ud. Da vi går hen mod baren, ser jeg at mine veninder er væk. Og de har taget min jakke, tasken med min mobil, nøgler og penge med.
Shit!!…

To be continued…

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar