Mon vi bliver opdaget?

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Sex i det fri

Nu hvor sommeren og de lidt varmere temperaturer er over os, så vil jeg skrive et lille indlæg, som handler om dine muligheder for at dyrke sex i det fri.

Det er helt lovligt, at dyrke sex i det fri, der er dog en chance for at blive opdaget og få røde ører, hvis man bliver opdaget af andre, som også bruger naturen på anden vis (men måske det også er det i går efter?)

Mange grunde til at dyrke sex i det fri

Ligesom vi ofte dyrker mere lagengymnastik, når vi tager på ferier sydpå, så gør det samme sig ofte gældende her i Danmark, det er der flere grunde til.

En af grundende er, at temperaturerne stiger og vi bliver mere letpåklædte i vores sommertøj. Når vi viser mere hud, så skærpes vores tanker, som leder os i retningen af andre aktiviteter vi laver, når vi har bar hud og er tæt på hinandens nøgne kroppe.

En anden årsag kan være, at vi til hverdag har så travlt med at være i livets hverdags trommerum i hamsterhjulet, at vi glemmer at mærke os selv, vores egne behov og lyster generelt. Men når så sommerferien, solen og varmen kommer og vi kommer ned i gear i vores nervesystem og igen mærker, at vi er et væsen, med seksuelle lyster, så kommer vi igen i kontakt med vores lyst og får lyst til lyst igen. Når så vi ligger ugenert i klitterne ved stranden eller går en tur i skoven sammen, så giver vi den igen gas med, at have sex med hinanden.

Personligt har jeg det sådan, at det er et pirrende element, ikke at vide, om man bliver opdaget eller ej af andre, mens man har sex i det fri. Det giver en form for adrenalin kick i kroppen, fordi frygten for at blive opdaget er en mulighed. Så hvis ikke du har prøvet dette ”kick”, så vil jeg varmt anbefale dig det. Sex på offentlige steder, kan måske ligefrem gå hen og blive et tændende element mellem dig og din partner. Det er selvfølgelig altid vigtigt at vælge steder ud, hvor der ikke er mulighed for, at der kommer børn. Så tag jeres forholdsregler, hvis i vil dyrke denne kink sammen.

Her kan i møde ligesindede

Hvis i får blod på tanden og får lyst til at udforske sex i det fri mere og gennem hele året og ikke kun i sommermånederne, så kan hjemmesiden www.sexidetfri.dk været stedet, hvor i kan finde andre at dele jeres erfaringer om lokationer og laver meetups med andre, som fx går under betegnelsen ”voyeurs” eller ”dogging”. Dette begreb er taget fra det engelske at gå tur med hunden og lige snuppe et knald på vejen. Dem der kigger på og er ”voyeurs” her, er altså ikke tilfældige forbipasserende, som ufrivilligt bliver vidner til en live pornofilm, men en gruppe af mennesker, der også på forhånd er blevet mere eller mindre inviteret med til dette seksuelle set-up.

På siden er det altså muligt at møde andre ligesindede, med samme seksuelle fantasier om udendørs-sex, som én selv. Sidens fungerer også som en datingside, så hvis du er single, så kan du søge efter en mulig partner derinde.

Denne seksuelle handling opfylder forskellige seksuelle lyster. Det kan være aktiveringen af skyld og skam i at blive opdaget af andre, og få stemplet som ”slutty”, fordi man dyrker sex med en fremmed i naturen. For andre handler denne seksuelle handling enten om at tænde på faren for at blive opdaget af andre og udleve dette, eller det at være tilskueren der lurer og får et glimt af andre, som har sex i det fri. Overall opfyldes personers lyst til at se på eller blive set på, mens de dyrker sex ved denne handling.

Sex i det fri er lovligt og derfor ikke forkert

I bund og grund så findes der nok utallige grunde til, at have lyst til eller ikke have lyst til at dyrke sex i det fri. Nok lige så mange, som der findes mennesker på denne jord. Hvis ikke du har denne lyst, så er det også helt i orden. Men hvis du mærker en nysgerrighed efter at ville opleve dette, så er min anbefaling – prøv det af. Uanset hvor du er henne af på sex i det fri-skalaen, så er der intet ulovligt i det! Og – hvis det det ikke er ulovligt, så er det heller ikke forkert!

Nyd hinanden og varmen mens den er her!

Derfor nyd resten af sommeren og hinanden, roen, hinandens varme hud mod hinanden og slap af sammen. Og slå jer så fri og giv den gas med det der udendørssex.

Kærlig Hilsen

Mette Friis

Følg mig på Instagram @mettefriisterapi

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »