Når masters kærlighed rammer

Ludertøsen med spanskrøret!! Når hverdagen favner os, sætter sine klør i os så begynder vores sjæle at skrige efter det, der ligger dybt i os alle!!! BEGÆR, LYSTER, SAFTER, og frem for alt LIDERLIGHED!!

Master kalder ludertøsen til sig, der ligger han indbydende, dog fuldt påklædt, med åbne arme klar til at tage imod ludertøsen i sin åbne favn. ’Vi har ikke lang tid min skat, min elskede, elskede ludertøs’, efter hverdags-morgentrummerum ligger jeg musestille, helt tæt ind til min elskede  master, og lytter til hans hvisken i mit øre. Jeg mærker hvordan hele kroppen falder til ro, hvordan kroppen langsomt giver sig hen til master. Bare det at mærke hinanden, holde hinanden tæt ind til hinanden, giver så meget, og man må lære at nøjes iblandt, tænker jeg. Men inden jeg helt når at tænke færdigt, hvisker master en anelse mere bestemt ’tænker at din røv trænger til at mærke kærligheden i dag! Og ville du sige andet end ja’, siger en småklukkende master; ja så er det jo bare ærgerligt, for det er jo lige det din master har lyst til!!! At mærke din varme røv, ludertøs. Sut min pik, ludertøs!!! Han presser mit hoved og viser vejen til roden af hans pik, sådan som han nyder det bedst!

Tankerne fra hverdagen forsvinder og lysten, begæret og ikke mindst liderligheden overtager, jeg nyder at mærke munden blive fyldt op med masters kejserlige ranke pik, mums! Lader læberne hjælpe til og tungen danser henover pikken, mærker hvordan hans pragthed er skabt. Den skal hyldes, elskes og røres på alle sanselige måder, og jeg gør det med stolthed og nydelse!

Master griber fat i mit hår, og trækker mig op mod ham, der skal trækkes lidt ekstra når ludertøsen sutter pik, for hun nyder det!! Sætter en ære i det og elsker, at finde nye metoder, at pirre, lege og tilfredsstille master med. Men op til master skal jeg åbenbart, finder langsomt tilbage til master og hans stemme, den fantastiske stemme, der kan få mig så langt ud, så kun han kan lede mig tilbage, den elskelige grødlige hæse stemme der smør min hjerne, får mine små hår på kroppen til at rejse sig, kuldegysninger, ja gispe og så meget mere. Selv hårene rejser sig af, at skrive lige præcis denne del af indlægget, om masters formåen til, at mindfucke min hjerne på et højere plan, udføre alskens ting for ham, master, min elskede herre, der findes intet eller nogen som rører min sjæl som du kære master gør! Det er intet andet end et SUPERMATCH!!!!!

’TRÆK bukserne LIDT ned’; nej nej nej tænker jeg, ikke det…… fuck, jo lige det tænker han at gøre, SHIT!!! Når lille jeg at tænke, inden det første slag rammer min røv! Av av av, for den. ’Av av av siger du ludertøs’; kommer det fra master, igen siger han; ’tænkte nok du trængte til spanskrøret, det der av av av betyder jo ikke rigtig noget AV vel! Så master skal nok slå hårdere, før du fortæller master, med dit sølle ludertøs-kropssprog, at du nyder behandlingen! Mmmmm’ siger master, da han fører sin hånd ned over ryggen og henover den aaaaahhh dejlige efterhånden varme røv. Forestil dig et gammeldags spanskrør der suser i luften, det har en særlig lyd, lidt henad en ridepisk, swiiiiish

Ludertøsen er gift med en sand sadist, som finder stor nydelse i at pine sin ludertøs, lige til grænsen og gerne en smule over grænsen. Gerne så tårerne triller over kinderne på hende, så når lysterne er udført, kryber hun sammen omfavnet af master, aftercare. Grænsen er en sand arbejdsplads, der arbejdes konstant med at rykke i den, flytte den og elske den.
SWIIIIIISH, slagene hagler ned over røven, master mærker efter med hans fantastiske hænder. Uden yderligere kommentarer trænger han op i mig, dybt og begærligt knepper han mig, men er samtidigt elskende. Der køres på alle sanserne, jeg kan ikke andet end, at føje mig for masters kyndige behandling, det er så sensuelt, sexuelt og råt og frækt på samme tid!
Nej nej hvad nu, tænker jeg, master er hoppet af og SWIIIIISH hagler kærligheden ned over mig igen. At sige til sig selv indeni, at hvert et slag er masters kærlighed, tager tid, meget!! lang tid, iblandt pisser det mig af, tænker hvad bilder han sig ind. Det er ikke fair, men jo mere jeg stritter imod og jo mere jeg protesterer, jo hårdere strøer han mig med sin kærlighed. Master finder hele tiden nye måder, at pine og udfordre på, ligesom jeg lille ludertøs, jo finder nye metoder, at håndtere kærligheden, smerten på. Når jeg siger, at master ændrer strategi mener jeg, at hvis jeg er velopdragen og villig, ja så skal man pludselig til, at takke master på en ny særlig måde, der er altid en retmæssig grund til at mærke kærligheden. Det er jo masters ret, han ejer mig, han kan gøre hvad han vil, og det tænder mig totalt!! Men ikke desto mindre kan jeg fand´me godt mærke,at jeg er ejet til tider. Iblandt er det næsten umuligt at sætte sig uden røven smerter, sagt med et elskende smil på læberne.

’AAaaaarrrggghhhh sikke en dejlig varm røv’, han trænger op i mig, det tager dog ikke længe før han fylder mig med sin guddommelige sperm, der er ikke noget federe end at mærke masters ranke pik, når den sprøjter sin elskede sperm dybt oppe i luderfissen, fuck det er lige til at blive høj af. De sammentrækninger vi hver især laver når vi kommer, bliver til et særligt fyrværkeri af muskler, en blodsprængtfyldt pik og klit, når man lader et par dage gå, hvilket ikke er normalt hjemme hos os, bliver det så meget mere intenst og følsomt og dødsent lækkert!!!

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar