De her serier er MUST SEES!

Er du lige så vild med serier som vores faste blogger, som står bag bloggen Adelinas univers?

Mia-Maria som står bag bloggen Adelinas univers her hos Kvinderudenfilter.dk er TOP vild med serier og hun har set rigtig rigtig MANGE. Hun står derfor i spidsen for lidt GOSSIP omkring hvilke serier man bare Må se, på hhv. Netflix, Viaplay og HBO! Læs med og se hvad Mia-Maria anbefaler dig at se!

Trailer – The Magicians fra HBO.

Magi, drama, passion. Vi sluger det med en livskraft, som omfavner os. Vi har brug for det, vi har brug for at rejse væk, drømme og mærke. Og fordi en film tit bare er for kort, så vælger vi at drømme os hen til andre dimensioner. Et andet liv, en anden kærlighed.
Jeg er en stor fan af serier. Og har luntet lidt rundt for at finde nogle af de bedste. Jeg har kigget på Netflix, Viaplay og HBO.

HBO.
Den er lidt mørkere og dybere. Men det er en side der har meget at tilbyde.

The Magicians.

En helt vidunderlig serie, fyldt med magi og forskellige tidslinjer. Den fanger en med dens smukke bevægelser og trylleformularer, der bringer en hen til en parallel verden, hvor alt kan ske. Og ikke uden konsekvenser. Der er mørke, grusomheder og drager 😊 og smukke mennesker. 100% værd at se, en søndag på sofaen.

Black Monday.

En serie der er bygget op omkring året før d. 19 oktober 1987. Sorte mandag, som var den dag, wall streets værste krak skete. Man følger de mest sultne mænd og kvinder der gik imod de store kanoner, og var med til at styre det hele i sænk. Den er sjov, lidt skræmmende mht. til deres livsstil og komplottet og skøn på den måde at man bliver sat tilbage i tiden til 80èrne

Pose.

LGBT kulturens ballroom/ danse univers. Igen en 80èr serie. Men for pokker den er god. Man følger disse mænd/drenge som kæmper for at blive accepteret. Kæmper med at forstå hvem de er selv. Realiteten af at blive udstødt af deres egne familier, for dem til at skabe deres egne. Hvert hus har en mor, som hjælper, styre og til tider presser drengene meget. Hver uge er der en dansekonkurrence. Som hjælper de forskellige huse til at stige i hierarkiet. Aids spiller en stor rolle også. Den er til tider barsk og den rør en dybt.

Der er selvfølgelig også Vikings, Game of Thrones. Kidding med Jim Carry. Og The handsmaides Tale. Som også er værd at se.

Trailer – The Walking Dead Season 1 Trailer english HD – Viaplay

VIAPLAY.
Det er en side med lidt mere komedier og dokumentarer.

Will&Grace.

Den kender de fleste, og den er bare #klaskpålåretafgrin sjov. De tager tit lidt politik op i deres storyline, men det fungerer. Helt klart en god serie hvis man vil underholdes.

The Walking dead.

Fed zombie serie, der ikke handler så meget om zombierne, men om kampen for at overleve.
Den er ret voldsom, absolut ikke noget for sarte sjæle. Men helt klart værd at se, hvis man kan lide zombier 😊

The Goldbergs.

Denne her serie, er noget af det sjoveste jeg længe har set. Det er en rigtig historie, med lidt tilføjelser. Men ved hvert afsnit, ser man en hjemme video, et lille klip, som viser lidt fra virkelighedens Goldbergs. Moren her, er det bedste der er sket i mit serieliv. Hun er sjov, intens og den største curling mor, før man vidste at det var en ting.  Og igen en 80èr serie. Tænker at jeg har et svagt punkt for 80èrne 😊 der er 5 sæsoner men en 6 er lige på trapperne.

Der er også, Kevin Can wait. American Hosewife. Empire. Og Chicago MED. Og mange flere.

 

Trailer – Sex Education – Netflix

NETFLIX.
Her laver jeg en lille liste over et par serier, som er værd at se.

 • Riverdale
 • Modern Familiy
 • Weeds
 • 13 reasons why
 • The inbetweeners
 • Sex education
 • When calls the heart
 • Bodyguard
 • The haunting of hill house
 • Northen rescue
 • Santa clarita diet
 • Orange is the new black
 • Dollars
 • Shadow hunters
 • The ranch
 • One day at a time.

Der er mange mange flere, men her er et lille udsnit af hvad der er at se, på de forskellige udbydere. 

Enjoy

Denne artikel er skrevet af vores faste blogger: 

Mia-Maria – Adelinas Univers

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk / Redaktionen

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Dirty John på Netflix er også en serie der er værd at se 🙂

  1. Ja den er også go 😚😚❤ lidt skræmmende men vigtig at se

Skriv et svar

Luk Menuen