Man of the Week

Billede: cosmopolitan.com.

Så er det fredag og det betyder at vi skal have lidt godt at kigge på – nemlig vores fredags-snack.

”Man of the week” er i denne uge kærlighedsguruen Matthew Hussey!

Den engelske godte er kendt for sine kærlighedsråd til kvinder over hele verden, som han gladelig deler bidder af igennem sin youtube.

LÆS OGSÅ: SIDSTE UGES MAN OF THE WEEK

Da han generelt er kendt for at give nogle ”killer-råd” og indsigt i mænds hjerner og adfærdsmønstre, synes vi her hos kvinderudenfilter.dk, at det var lidt sjovt at grave i, hvem kærlighedsguruen selv kunne falde for.

Det blev nemlig bekræftet tilbage i februar, at han ikke er single mere. Han er gået offentligt med sit forhold til den amerikanske sangerinde, Camila Cabello. De to har datet i et års tid, men har holdt det meste om deres forhold under radaren, primært på grund af Cabellos ønske om privatliv.

Selvom han nu er en optaget mand, er det jo ikke forbudt for os andre at have noget lækkert at kigge på, mens man får gode råd om ens eget kærlighedsliv, smidt i nakken.

Generelt deler denne skønne herre nemlig så meget han kan ud af sine råd. Han skriver blandt andet en ugentlig klumme i cosmopolitan. Han laver også radio programmer, hvor lyttere kan ringe ind med deres ulykkelige kærligheds situationer, og få et godt råd med på vejen.

Os hos kvinderudenfilter.dk elsker ham og hans gode råd – og hvis du har interesse i at høre hvor gode de der råd mon er, så er hans videoer på youtube helt klart anbefalelsesværdige.

Må I have en rigtig god fredag!

Denne artikel er skrevet af vores faste blogger: 

Tanketyven

Du kan kommentere længere nede.

Denne artikel er skrevet af vores faste blogger:

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Del gerne denne artikel

Skriv et svar

indlægget er indsendt af

Kvinderudenfilter.dk

Redaktionen

Andre indlæg i denne kategori