Har du mon tal på?

Jeg anser ikke mig selv for billig, nem eller andet i den dur.. Men jeg har altså ikke tal på. Jeg kan ikke engang huske alle navnene.

Min hukommelse er af helvedes til – så nogle gange kan jeg ikke engang huske om jeg ‘nåede’ dertil, med en fyr jeg så engang.. (Tænkt eksempel)

Jeg præsterede for nyligt at en fyr jeg havde set, kom ind på emnet i en samtale – hvortil han i kontekst til emnet siger “ja vi nåede jo ikke engang at have sex” – jeg udbrød: “Gjorde vi ik’?” Nå, jamen så gjorde vi ikke det… Og der er jo kæmpe forskel på hvad sex betyder for en. Hvor stort et sexdrive man har – hvor stor en rolle det spiller iht. om noget evt. skal kunne udvikle sig osv.

Jeg har aldrig rigtig gået super meget op i det. Sex kan godt bare være sex. Vi behøver ikke være super fortrolige og elske hinanden inderligt, før jeg kan have sex med vedkommende. Når det så er sagt, så er sex da klart fedest når der er følelser, kærlighed og alt muligt involveret.

Jeg har da også mine perioder hvor jeg ikke orker – hvor gør-det-selv konceptet virker mere overkommeligt. Det koster også altid mindre. At gøre det selv altså.. (Jeg er single)
Men hvis jeg skal overveje om vi (ham jeg nu engang dater og jeg) kunne rykke os til noget mere seriøst – så er det vigtigt for mig at den del også spiller.

Og det er fordi at sex for mig i et forhold, er vigtigt.. Jeg har ikke et kæmpe behov – men det er en skøn bekræftelse, når lyst, begær, kemi og kærlighed udmunder sig i lækker sex.

Jeg har levet med en enkel mand ‘kortvarigt’ – som ikke havde lyst. Og det dur ikke for mig… altså det var henover en længere periode. Selvfølgelig kan man have en lille off periode. Men jeg har brug for det nærvær – den intimitet sex giver.

Men tilbage til hvorfor jeg skriver det her. Det gør jeg fordi at det er meget få som man kan fortælle, lige ud – ‘jeg aner ikke hvor mange jeg har haft sex med‘ – uden at blive dømt! Så er man som kvinde, oftest en masse af første nævnte grimme ord, som i øvrigt ofte ikke gør sig gældende for modsatte køn. Det er da egentlig mærkeligt, ik’?

Afsluttende vil jeg lige nævne en absolut NO GO.

Lad være at spørg som noget at det første når du møder en ny, eller i det hele taget – lad være at spørge: “Hvor mange har du haft sex med?”
Hvad skal du bruge den information til?
Det giver ingen mening. Lad fortid være fortid og nutid være foruden fortid!

(Lige i den her kontekst i hvert fald, og kan komme på flere andre)

Hilsen en kvinde uden tal på!
And so what…..!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Emilie

    Helt enig! Det er verdens mest lige gyldige spørgsmål. Jeg kom til at svare ærligt på det engang for 5 år siden, og det bliver stadig nævnt. Og helt ærligt, så mister jeg sgu lidt for ham hver gang han bringer det på bane. Hvor usikker og ynkelig har man lige lov at være? Det spørgsmål svarer jeg ALDRIG på igen, så meget har jeg da lært. Faktisk vil det nok være en af de største turnoffs for mig fremover, hvis det spørgsmål bliver stillet. Og så mange er det sgu heller ikke!

  2. Ukendt

    Jeg har sgu heller ikk tal på – men forstår heller ikk at man vil vide det! Fortid er fortid, så drop det dog! Jeg har da heller ikke lyst til at vide hvad nr jeg er i rækken hos min mand, lissom han Helt sikkert heller ikk vil vide det omvendt! 😀 Jeg prøvede engang at lave en liste, for mig selv, for at se om jeg Så ku huske Alle (navne osv) – men Nope! – det hjalp sgu ikk! Ha ha.. Men fuck os det, jeg er stadig IKK billig a den grund – det siger bare mere om min dårlige hukommelse, end noget andet! Syns jeg..:)

  3. Manley

    Hejsa ja jeg er en fyr som lige vil komme med et svar Nr 1 nej jeg er så ligeglad med hvor mange hun har været sammen med for hun er hverken billig eller nem af den grund Det der bekymrer mig mere det er at der er så mange unge piger og kvinder der vil ha penge for det på div sex sider Også ryger min interesse for hende for så man en luder og det synes jeg ikke om Men hvis en man synes hun er billig fordi hun har været sammen med mange så er han det sgu selv når han også har været på mange Men igen nej er så ligeglad med hvor mange hun har været sammen med for er hun den jeg vil ha så er hun den jeg vil ha selv om hun har været sammen med 5 eller 500 Kan ikke bruge det til noget som helst Hilsen single fyren.

Skriv et svar