Jeg er far…. Barnligfar

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Her er et skriv fra manden bag Barnligfar på Facebook. Far til 7, snart 8 børn. Vi spurgte ham bl.a. om, hvordan man lige bliver far til 8 stks. rollinger – hvordan hverdagen er når man har så mange børn – og hvad med sådan noget som ‘fritid’? Barnligfar er uden tvivl ‘Uden filter’ og siger tingene som de er, via hans blog. Noget som alle hans mange følgere, over 19.000, sætter stor pris på.
Her er ordene fra Barnligfar;

Måske du kender mig fra min Facebookblog af selvsamme navn: ‘Barnligfar’. 

Her skribler jeg løs om… Ja, om mig. 
Ret indlysende når det nu er min side. 
Du burde smutte ind og følge den. 
Altså når du er færdig med at læse her.
En stor del af opslagene handler om det at være forælder til en børneflok, som med god sandsynlighed er større end din!
Min bedre halvdel og jeg, har nemlig snart 8 børnebande-medlemmer til sammen.
Ja, 8. Det er et godt stykke over det gennemsnitlige antal rollinger som familien Danmark har. 
 
Min kone og jeg blev kærester for godt 6 år siden, og i moderne sprog blev vi det man kalder en sammenbragt familie.
Hun havde 4 børn og jeg medbragte selv 1 barn til puljen.
 
Den hurtige matematik-nørd har nok regnet ud, at det giver 5 børn, så allerede fra startskuddet havde flokken en betydelig størrelse. Og af eget genetisk byggemateriale har vi så tilføjet yderlige 2 medlemmer til børnegruppen, så vi i skrivende stund har 7 sammen.
Samtidig er min kones mave blevet større, og det skyldes altså ikke chokolade, men fordi hun er gravid igen, og til August popper hun medlem nummer 8 ud.
 
At være en stor familie kræver at man bliver verdensmester til praktiske løsninger og hverdagens logistik med aflevere-hente, smøre madpakke, fritidsaktiviteter, lave aftensmad og 500 andre ting. 
Men faktisk tror jeg ikke vores hverdag er så anderledes end mange andre med børn. Ja, vi har lidt flere af dem. Men at have børn er hårdt uanset om man har 1 barn eller 14 børn… Ikke at vi går efter at ramme 14 børn.
 
Vi bor ikke i en kæmpe villa, med ekstra børnetilbygning. Næ, vi bor skam i en helt almindelig lejlighed på 108kvm
Faktisk er vi lige flyttet fra en landejendom med 177 kvm med masser af udeareal, til denne lejlighed, Hvor vi har skåret en del kvadratmeter væk. Det var et aktivt valg, da vi ønskede at bo billigere, samt tættere på børnenes skole. Mange af vores rollinger deler værelse, kun den ældste teenager har eget kammer. Men selv de to næst-ældste piger deler værelse. De kan slet ikke sove uden hinanden, og de holder i hånd med hinanden mens søvnen overmander dem. For os er materielle ting ikke så vigtigt, og vi har oplevet at det meste hverdags-logistik kan løses, hvis bare man tager en ja-hat på.
 
Fritidsaktiviteter er noget vi koordinerer ind i familielivet, men det gælder jo sådan set i  enhver familie. 
Jeg har stadig tid og mulighed for at træne og løbe jævnligt, som jeg prioterer højt. 
Det giver mig også overskud til det at være far… Barnligfar. 
 
Mit familieliv dejlig uperfekt.
Ligesom dit! 
For selvom de sociale medier flyder med flotte billeder, ved vi alle at der gemmer sig en uperfekthed bagved. Den uperfekthed prøver jeg at fremhæve på min Facebookblog. 
For det uperfekte er meget bedre end alt det skulle og perfekte ævl.
Det handle rom at se det perfekte i det uperfekte.
Derfor burde du NU drible over og følge Barnligfar på fjæs-bogen.
 
 

Følg Barnligfar lige her.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »