Er jeg stram nok?

– tænk hvis.. det er som at stikke snuden ind i forum?

Under hele graviteten havde jeg en kæreste, som bare havde mistet lysten til mig..
Jeg blev større og større, og følte mig mere og mere usexet, ikke særlig attraktiv – og jeg følte egentlig bare, at han bekræftede dette, ved ikke at gide og knalde mig heller..
Jeg tænkte ’Shit’ – så det fanme skidt. Jeg er tyk og jeg er nederen og jeg ødelægger endda min stakkels fisse på det!

Nå.. men så fødte jeg.. en skøn unge, og jeg fortryder det aldrig!!! Jeg havde dog stadig en kæreste, som ikke havde lyst til at knalde mig…

Jeg tog ham endda i at se porno på hans tlf. bag mig, når han knaldede mig bagfra – og jeg følte mig simpelthen så uattraktiv, nederen og grim. For grim til at kunne holde en stiv pik… Øv jeg havde det svært i den periode.. Fordi – jeg var altså ikke kæmpe? Og jeg havde født et barn som vi begge elskede umenneskelig højt?

Vi gik i stykker … det holdte ikke… Ikke kun pga. sexen, men det holdte ikke.
Efter vi gik fra hinanden – et godt stykke tid efter, begyndte jeg vitterligt at blive nervøs for at jeg var ødelagt forneden. Tænk hvis det var som at stikke snuden ind i forum? -hallo hallooo hallooooo!!
Åh nej.. jeg kunne ikke holde tanken ud! Tænk nu hvis jeg skulle møde en ny sød fyr – og jeg havde en SLAP fisse? Nej! Ikke mig – det kommer ikke til at ske, tænkte jeg!

Jeg får det sgu undersøgt!!

SÅ – jeg ringede til min kammerat (en x) – og sagde: ”Hey du.. jeg tænkte på, kunne du ikke være venlig at komme og tjekke om jeg er stram nok?”

Som jeg husker det lød svaret noget hen imod: ”Øeeeh undskyld? Hvad mener du?””Jooh ser du, jeg er bange for at min fisse er blevet slap, siden min kæreste ik’ gad kneppe mig – vil du være sød at stikke din pik op og give mig din ærlige mening?”, lød mit svar.

Dét ville han gerne! Han kom hjem til mig ret hurtigt skal det siges.

Vi gik ud på toilettet – jeg stillede mig op ad håndvasken og han stak sin pik op i mig bagfra.. ind og ud nogle gange og jeg var dybt fokuseret på opgaven! ”Nå, hvad siger du”, spurgte jeg ganske seriøst!
I runde tal – blev min fisse godkendt og jeg sagde, ”godt – så er vi færdige” og trak mig væk så han gled ud. ”Var det det??” lød det.. ”ja, det var det jeg havde brug for at høre”.. Var det ondt? hehe…

Jeg var glad – min fisse var nu ’good to go’– klar til nye eventyrer, som man siger!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar