Fuck dig! Fuck dig Og din veninde!

Jeg gav dig SÅ meget af mig, på så kort tid.. Klokken er 01.26 tirsdag (morgen), og det er jul inden længe.. (Det her har været den længste december måned) Ingen jule stemning, ingen jule pynt og jule glæde..

Men mest af alt en hel masse tanker, hvor jeg klandrer mig selv og tænker og tænker.. Lige nu tænker jeg på dig, tænker på hende din nye “veninde” som jeg kan se du har fået dig på Facebook – selvom der ikke rigtig figurere noget mellem jer der, på Facebook.. Så siger min mavefornemmelse mig – (jeg har altid kunne stole på min mavefornemmelse) at du fik kontakt til hende, imens jeg var din, og at det var derfor du uden videre tillod dig, at være så led ved mig, som du var til slut.. Jeg sidder her og tænker, skal jeg hade dig? Skal jeg fordømme dig? Det kan jeg ikke!

Du har ikke ænset mig eller vores brud en eneste reaktion eller tanke siden det var endegyldigt..

Skulle jeg have lyttet til min mavefornemmelse dengang jeg mødte dig? Jeg ignorerede den, fordi det var DIG der lukkede mig ind, det var Dig der pludselig ville have sat en status på hvad vi var – og så var vi kærester.. Du sagde jeg hørte til hos dig, du sagde jeg var fantastisk, du sagde du ville passe på mig, og værne om den kvinde du endelig havde mødt i mig – og du sagde vi var, og skulle være en familie.. MEN de ord, blev pludselig ligegyldige, og tilbage stod jeg og tænkte ” hvad skete der lige?”. Du klandrede mig for at være analyserende, når jeg søgte din anerkendelse. Du forsvandt og de ord du sagde få uger tidligere, var Tom luft – nu ved jeg hvorfor! Du fik hvad du ville have, da du havde brug for det! Og da du havde mig, var der ikke mere spænding i det længere, for nu var jeg tilgængelig – nu var det på dine præmisser.. Det var kedeligt, der var ikke længere en “jagt” Så du fik en ny “veninde” på Facebook, nøjagtig på samme måde som du mødte mig..

Jeg håber hun er spændingen værd..

Jeg gav dig SÅ meget af mig, på så kort tid – jeg fortryder at det ikke kom i mindre “bidder” fra mig, jeg fortryder at jeg lod dig køre mig rundt i manegen på så kort tid.. Jeg ønsker lige nu af hele mit hjerte at du vil komme til at se tilbage på et tidspunkt, og angre, og at din samvittighed vil sende mig en tanke – og at du vil se hvad vi to var sammen, for det vi var og kunne være blevet, ville have gjort at vi to kunne ligge verden ned sammen!

Fuck dig, for at jeg skal være søvnløs. Fuck dig for, at jeg tænker på dig hver gang jeg høre min ynglings sang. Fuck dig, for at jeg tænker på dig hver gang jeg ser mit yngling comedy i tv. Fuck dig for at du gav op og at du ikke så os! Fuck dig for at jeg nu sidder og savner dig, og har så pisse svært ved at være sur på dig..

“Life becomes easier, when you learn to accept, an apology you’ve never got”..

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar