Hjemmelavet myslibarer

Hvem har behov for at købe myslibarer når du nemt kan lave dem selv, nogle gange er det hjemmelavede de bedste snacks! DU behøver slet ikke være den vilde ørn for at lave nogle lækre myslibarer. Alle kan have brug for at en snack til deres blodsukker. Men i stedet for at stikke hånden i slik skabet, så sæt i stedet tænderne i disse sunde og lækre myslibarer.

Opskrift

Myslibarer

Antal: 12 stks

Det her skal du bruge

50gram mandler
50gram græskarkerner
50gram hasselnødder
50gram valnøddekerner
200gram havregryn
2spsk peanutbutter
3spsk honning
3spsk glukosesirup
2spsk kokosolie
1tsk kanel

Pynt:
100gram 70% mørk chokolade
Frysetørrede hindbær 

Sådan her gør du

Start med at hakke alle nødder og kerner groft, brug evt. en minihakker. Hæld alle nødder, kerner og havregryn på panden rist det hele godt af. Hold øje med det, for det kan hurtigt brænde på. Tilsæt herefter peanutbutter, honning, glukosesirup og kokos olie – vend det hele godt sammen. Del blandingen over i 2 rugbrødsforme beklædt med bagepapir, eller en kageform. Pres massen godt sammen, lad det afkøle på køl.

Skær ensartede eller lange kvadratiske firkanter af myslimassen med en brødkniv. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Tag en ske, og dryp chokoladen henover, og pynt evt. med frysetørrede bær.

Opbevares på køl.

Carina

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar