Man of the Week

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Det er fredag og dermed også tid til lidt lækkert til ganen, men bestemt også til øjnene!

Man of the Week kører nu på anden fredag og vi skal i denne uge op i de grå klasser.

I kender helt sikkert ”The silver fox” fra tv-serien ER, som mestertyven Danny Ocean i Ocean’s Eleven og ej at forglemme de lækre Nespresso reklamer.

Denne uges fredagssnack er ingen ringere end ”The silver fox” – George Clooney.

LÆS OGSÅ: SIDSTE UGES MAN OF THE WEEK

I det daglige er George Clooney 57 år gammel, gift med menneskerettighedsadvokaten Amal Alamuddin – YOU GO GIRL – og sammen har de tvillingerne Ella og Alexander fra 2017.

George har tidligere været kendt som lidt af en ladies man og selvom han nu er gift med Amal, gør han sig stadig til for visse kvinder. Én bestemt kvinde, hvis vi skal være ærlige.

Meghan Markle, gift med Prins Harry, har været en meget omtalt kvinde i medierne og for det meste, negativt. Dette har George Clooney dog valgt at belyse og kom tilbage i februar med en klar udmelding.

Medierne tager fejl og behandler hende dårligt – sammenligneligt med en anden royal kvinde vi alle kender, Lady Diana, imens han i samme omdrejning henkastede en vis kærlighed på den tidligere skuespillerinde.

”Hun er en venlig og meget intelligent ung kvinde og de er sammen et vidunderligt og meget kærligt par” – George Clooney.

Hvad siger I så?

Han forsvarer den unge Hertuginde af Sussex og det er vi, her hos Kvinderudenfilter.dk, meget begejstrede for. Giv ham lige et like og vær med til at hylde en verdensmand med smag for at forsvare kvinder i nød.

Kan I ikke få nok af den grå ræv, så er der måske håb forude. Han medvirker nemlig snart i mini-serien ”Catch-22”, som han udover at have en hovedrolle i, også har været Executive Producer på – bom bom.

Så er du til ren lækkerhed, 2. Verdenskrig og masser af testosteron, så er et gensyn med George Clooney ikke helt fjernt.

Denne artikel er skrevet af vores faste blogger: 

Tatjana Kristensen

Du kan kommentere længere nede.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »