Romantik – hvad er det?

Der skal så lidt til, for at holde os kvinder glade…

Jeg er det jeg selv betegner som håbløs romantiker. Jeg er en sucker for det, det virker bare! Men er det bare tilfældet for alle kvinder mon?

Hvad er romantik egentlig.
I mine øjne er romantik alt fra det blide kys i nakken når jeg står ved kødgryderne, til dæmpet belysning – musik på anlægget og god stemning – til en middag ude i byen hvor han har planlagt alt, osv.

Men romantik er også, at bare fordi jeg savner ham så meget eller tænker på ham, at jeg kunne finde på at køre forbi det sted han nu var – bare Li for et kys, og så køre igen… (Selvfølgelig ikke på en kontrollerende stalker måde. Ha ha)

Hvis vi nu havde mega travlt i nogle dage begge to, og vi ikke lige kunne finde tid til at ses, så ville jeg elske at han Li kørte forbi mit arbejde eller forbi mig derhjemme – eller min veninde hvis det nu var dér jeg opholdte mig – bare Li for at give mig det kys, og så køre igen…… Jeg ville smelte… Tænker mænd mon så langt? For der skal virkelig ikke særlig meget til…

En besked, hvor der bare står “Du alt for dejlig” og så et hjerte el. Lign.. Vi kan leve på det i flere tiiiiimer jo! “Jeg savner dig” – ååååeehh! Kom nu?

Vi kvinder bliver kaldt komplicerede.. Vi er svære at finde ud af. Svære at gøre glade og tilfredse osv. Det siger mænd. Men er vi? Joh bevares. Det ik’ altid nemt.. Vi vil gerne have en sandhed, men det betyder ik at han ikke får hug for den! Selvom vi ikke har lyst til at tage med til et eller andet, så vil vi gerne have, at Han har lyst til at have os med. De må altså gerne spørge…

Det ikke altid nemt… Men i realiteten – så skal der virkelig ikke meget til for at holde os glade.

Hvis vi brokker os over, at han ikke gir os nok opmærksomhed – så er der sgu da noget om det! Her tænker vi ‘småt’ – men han tænker straks: Jamen jeg har da lige sagt forleden, at du er super dejlig og vi var ude og spise! Så tænker han, buuum – så den klaret for det næste stykke tid… Men det er den ik’! Det er den bare ikke…

Vi vil gerne komplimenteres/bekræftes. Vi ber bare om den SMS der tager 3 sek at skrive og sende… Eller den køretur forbi, hvor man bare lige ser ham kort. At han viser at han savnede os! At han tænkte på os..

Jeg er single, som det er nu. Og jeg er ved at være træt af det.. Jeg møder da mænd – det er slet ik det. Men jeg føler virkelig ikke, at de forstår mig som kvinde! Mine behov! Jeg ber om sååå lidt – og jeg gir så meget igen….

Jeg dagdrømmer om at møde ham, der ikke kun snakker/skriver – men som har handling med bag sine ord.. Ham der virkelig VISER mig, at han synes, at jeg er intet mindre end fantastisk. Ham der gør, at jeg kan mærke det helt nede i mavsen. Så jeg ik’ er i tvivl!

Det kommer nok en dag…

Valentins dag nærmer sig. Folk siger at det noget opreklameret amerikansk pjat. Og det er det måske også.. Jeg har hørt mange kvinder sige: “Det betyder ikke noget for mig – det en dag ligesom alle andre”. Og lur mig om I mænd ikke også har hørt jeres bedre halvdel sige: “Ej det lige meget, det skal du ikke tænke på”..

Meeeeen! Jeg vil vove at påstå, at ALLE kvinder, ville eeelske at modtage nogle blomster, eller på anden vis blive forkælet – OGSÅ på den dag.. Det kunne være ved, at han måske lavede morgenmad, kyssede hende lidt ekstra, dæmpede lyset eksempelvis. Det behøver ikke at være fine middage ude, spa osv., hvis pengene f.eks. ikke er der… I netto kan man ofte få et bundt røde roser til 20-30 kr. Pil alle bladene af og smid dem på gulvet ind mod sengen og oppe i sengen…. Jeg er sikker på, at det ville virke! (FIF TIL MÆNDENE)

Og der skal virkelig så lidt til…

Dagen nærmer sig og jeg har ikke en kæreste at tilbringe dagen med – gid jeg havde!

Har vi for travlt tror I? Glemmer vi romantikken? Jeg synes det er så vigtigt… Det er kærligt, hyggeligt – bekræftende, det er romantik og det er kærlighed!

Hilsen en romantiker

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar