SANDSTONE SCANDINAVIA | MAKEUP

Picture of Tatjana

Tatjana

⋆ REKLAME ⋆

Jeg har været så heldig at få lov at teste disse fine produkter på billedet fra Sandstone Scandinavia. Normalvis er jeg ikke makeup kvinden, som skal have min makeup på om morgenen for at gå ud af døren. Der er jeg nok mere den naturlige type – læs dovne, som hellere vil bruge tiden på at snooze lidt længere end at lægge makeuppen. Mest af alt fordi jeg er perfektionist og derfor nemt kan bruge flere timer på en almindelig dagsmakeup. 

Skal jeg dog have makeup på i hverdagen, ja, så skal det altså være nemt og ikke mindst naturligt at se på – og netop her kommer disse produkter ind i billedet. 

Til de af jer, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Sandstone Scandinavia, kan jeg lige komme med nogle hurtige facts. Virksomheden blev startet af Jesper i Odense tilbage i 2015, da han som far til tre piger, ønskede gode og rene produkter til sine døtre. Han er selv ramt af parfumeallergi og det skulle ikke ske for hans piger. Dette var startskuddet for Sandstone Scandinavia, som i dag laver netop dette – rene produkter til overkommelige priser.

Selv har jeg ikke prøvet nogle af produkterne, men kun set dem på diverse sociale medier – indtil nu.

Sandstone Flawless Foundation: En vandbaseret foundation, som er let til medium dækkende og indeholder hvedekim samt antioxidant E-vitamin for at bevare hudens spændstighed. Personligt synes jeg denne foundation er let dækkende, hvilket er præcis hvad jeg ønsker i dagligdagen, men skulle den bruges til fest, hvor man ønsker et mere full-coverage look, er denne ikke mit førstevalg. Den er lækker at have på, føles super let og er virkelig nem at blende ud. Pris 249,- kroner.

Sandstone Dual Powder: Pudder og foundation i et, som er medium til fuldt dækkende. Kompakt lille beholder med spejl og dertilhørende svamp til påføring, som er nem lige at have med i tasken. Denne pudder er seriøst makeup goals! Jeg er helt vild med den og synes den dækker virkelig godt. Generelt er jeg en Chanel kvinde, når det kommer til min pudder, men denne her fra Sandstone, gør det virkelig godt. Den dækker så godt, og hvis man ikke synes det er nok med en tør base, kan man fugtiggøre svampen, så den giver et meget mere dækkende look. Pris 199,- kroner.

Sandstone Contour Powder Pallette Fair: Contour pallette i pudderform til både lyse og mørke hudtoner. Her kan man virkelig fremhæve ansigtets naturlige træk. For mig er contour et must, når det kommer til at lægge en god makeup. Uanset hvordan man vender og drejer det, så har vi alle nogle træk, vi er mindre eller mere tilfredse med og hvorfor så ikke skjule eller fremhæve disse? Alle kneb gælder altså i makeuppens verden, også selvom det skal være naturligt.

Jeg er super glad for at det er contour i pudderform, da jeg absolut ikke er gode venner med flydende endnu. Denne pallette er meget nem at blende ud og fungerer perfekt til min hud. Dog skal det lige nævnes, at en lille mængde af produktet rækker virkelig langt. Læs her at jeg måske brugte lidt for meget af den mørke første gang og havde vanvittige streger i ansigtet 😅 Pris 299,- kroner

Jeg har allerede kig på flere produkter fra dem og synes virkelig de er klart anbefalelsesværdige. Netop disse tre produkter, vil jeg nok mest anbefale til hverdagslooket med undtagelse af contour palletten, som kan bruges til både dags-/ og aftenlooks. Priserne er i den gode ende af overkommelighedsskalaen og produkternes holdbarhed er virkelig værd at mærke på egen hud.

Som altid, kram herfra.

(Produkterne er modtaget i gave, men anmeldt efter min ærlige mening) 

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg