That’s the way the cookie crumbles

Kender du det at en cookie bare ikke altid er nok?

Derfor er der nu en lækker treat til dig i dag – de bedste chokolade cookies jeg nogensinde har lavet. Haps, og så var der altså lige knap 50 smukke cookies – lige ned i min mave.

Så værsgo’ fra mig til dig og din cookie glade mave. 

OBS. Opskriften giver ca. 40-50 store cookies, så du kan med fordel fryse halvdelen af dejen ned. Dejen kan holde sig i op til 3 måneder i fryseren. 


Chocolate chip cookies
Dette skal du bruge:

265 g sukker
250g brun farin
275g blødt smør eller flydende margarine
2 æg
475g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. salt
1 tsk. vaniljesukker
200g chokolade

Sådan gør du:
  1. Pisk sukker, brun farin og blødt smør/margarine sammen i en skål indtil dejen er ensartet
  2. Tilsæt æg og pisk det i et minuts tid mere
  3. Tilsæt bagepulver, natron, vaniljesukker og salt
  4. Tilsæt mel lidt af gangen under omrøring
  5. Tilsæt den hakkede chokolade
  6. Lad dejen hvile i et par timer i køleskabet eller natten over
  7. Brug to skeer (svarende til en spsk.) til at lægge dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. OBS. Der kan ca. være 8 cookies på en bageplade, da de spreder sig ved varme
  8. Bag dem i en forvarmet ovn på 170 graders varme (almindelig ovn) i ca. 20min eller til de er let gyldne i kanterne
  9. Afkøl de nybagte cookies på en bagerist inden de kan nydes

Og med det siger jeg Bon Appetit.

Håber opskriften er en lige så stor succes hos dig, som dem jeg lavede.

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar