5 grunde til at jeg “hader” mit barn #5

Picture of Tatjana

Tatjana

Did you miss me? Eller i hvert fald mine grunde til at hade mit barn?

Det er da i grunden længe siden at jeg har udgivet et af de mere humoristiske indlæg, tak for påmindelsen Rikke. Så derfor præsenterer jeg – endnu et indlæg med grunde til at hun dagligt irriterer mig. PÅ DEN GODE MÅDE – hr. og fru suresen. 

For trods kritik af indlæggene, vælger jeg at starte hvor vi slap og fortsætte min lille serie af disse. Heldigvis er det nemlig ikke alle læsere, der tager alt hvad jeg skriver gran alvorlig.

#1 Projekt smid bleen

Vi har for nylig kastet os ud i et nyt eventyr med Lilly og det er allerede ved at drive os til vanvid. På trods af at hun faktisk er ret sej til det dersens toiletbesøg, ja, så gider hun det denundelyme ikke i vuggern. Beskidte tøj – mød vaskemaskinen.

#2 Diverse nye bakterier

Med skift fra dagpleje til vuggern kommer der så også en masse nye bekendtskaber. Hej hej nye bakterier fra nye børn. Så sygdom har der været nok af, og vi deler gerne ud af bakterierne til både far og mor. Kan du sige hånd,-fod,-mundsyge?

#3 Vildbasse uden lige

Apropos den der vugger, ikke? Vores forsigtige barn er nu en full on vildbasse, som kun ser muligheder frem for begrænsninger. Bevares, det er da også ganske fint at være så modig, men når pædagogerne allerede nu frygter for børnehavetiden, burde jeg så være mere nervøs?

#4 STOP MOR

Med alder kommer sprog, og med sprog kommer bestemmelse – åbenbart.. De mest brugte ord her i hjemmet er nu nej, ked af det og storfavoritten – stop! Og det er vel og mærket kun fra barnets side. 

#5 Legetøjshelvedet

I mit andet indlæg af disse, skrev jeg kort om legetøjshelvedet. Ganske vist uvidende omkring, hvor meget det helvede ville vokse på knap et år. Shit, hvor har hun meget – og vi har endda solgt ud af det, gemt væk, smidt ud og givet videre. Hvad det dog ikke skal ende med, kan jeg kun frygte, men jeg forestiller mig LEGO indretning, en dukkeseng som stol og hendes boldbassin som vores nye seng. 

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Monique Westermann

    Super godt og ærligt indlæg, som jeg tror mange kan relatere til 🙌🏼❤

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg