Shine bright like a diamond

Picture of Tatjana

Tatjana

“Smykker er som det perfekte krydderi – de komplimenterer, hvad der allerede er”

Hvis du kender mig, ved du at jeg ikke går med smykker ret tit. Jeg bærer altid mine ringe, men mine andre smykker, kommer kun frem ved særlige lejligheder – og det er der de her smykker også kommer frem, fremadrettet. 

For mig er smykker med til at pifte looket op, når du skal ud af døren. Hvad enten det så er til fest, firmaarrangement eller blot en fødselsdag hos de gamle. Smykker gør bare lige dét ekstra. 

For ikke at nævne, hvilken effekt de kan have på det indre selvbillede. De kan nemlig være med til at ændre hele opfattelsen af dét du ser i spejlet – før smykkerne kommer på.

Og er der noget jeg prioriterer højt, ja, så er det at være tilfreds med det jeg ser i spejlet – specielt inden et arrangement. 

Halskæde: “Tosomhed” Halskæden Ametyst og Aquamarin | Armbånd: Simple Bracelet

De smukke smykker fra Helena RAR, er ikke bare smykker lavet med tanken om et smukt design. De er et minde for livet med en unik fortælling, om personen der bærer dem. En fortælling, som kan gives videre i generationer.

En fortælling som kun du, selv kan fortælle. 

Så hav det i mente, når du køber smykker for eftertiden. Det unikke de kan være og ikke mindst fortælle om dig. 

For mig, faldt valget på netop disse smykker af to enkle grunde. Jeg elsker den tosomhed, jeg lever i og priser mig lykkelig for den treenighed, den har været med til at give mig. Og som den simple kvinde jeg er, skreg navnet Simple Bracelet mit navn. That’s it.

Det er min fortælling, når Lilly en dag spørger ind til netop disse smykker.

Foruden de smukke smykkers unikke fortællinger, brænder virksomheden også for at skåne miljøet. 

Al emballage, herunder æskerne du modtager smykkerne i, er lavet af FSC®-certificeret naturfarvet karton og vandbaseret lim og har derfor også fået et ECO stempel på bagsiden. 

Poserne, de flotte læderposer du kan se på de første billeder, er lavet af ejeren, Helena, selv, syet af stof fra rest materiale fra lokale stofhandlere rundt om i København. Skånsomt og ikke mindst sparsomt i leveringsomkostninger. 

Endeligt støber virksomheden af genanvendt sølv og guld, hvilket også betyder at du kan få genanvendt dine smykker, skulle du ønske det. Dermed har du muligheden for at skabe nye fortællinger samt smykker uden for megen skade på miljøet. 

Smukt, hvis du spørger mig. 

Og netop den miljøbevidste tankegang og muligheden for den unikke fortælling var to af grundene til, jeg forelskede mig i Helena RAR til at starte med. For hvis ikke disse faktorer kan give et spark til looket og det indre selvbillede, ja, så ved jeg ikke hvad kan. 

Helena har været så sød, at lade mig give jer en rabatkode, så I også selv kan købe et minde for livet. Med koden “sommer2019” sparer I 20% på jeres køb og dermed også mulighed for en unik fortælling til en skarp pris. 

Støt det danske håndværk, miljøet og værn om de smukke minder, smykkerne kan være del af. For kun du, skaber din egen unikke fortælling.

Kærligst Tatjana

Følg gerne med på Instagram:

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Charlotte Frølund

  Det er da virkelig nogle super smukke smykker <3
  Jeg er også ret vild, som dig, med at det samtidig også er tænkt over at passe på vores miljø – og skøn måde at gøre det på.
  Og så også at kunne genanvende sine egne smykker – som så kan blive til nogle nye.
  Alt er faktisk super smart og effektivt.

  Dine valg i smykker og din historie om dem – er jeg ret vild med – sikken sød fortælling og sikke flotte smykker <3

  1. Tatjana Kristensen

   Åh tak for de søde ord ❤️

   Det er nemlig en helt fantastisk måde, at bruge sine smykker på samt faktummet at man skåner miljøet, er helt igennem positiv.

   Tak fordi du synes om min historie, som jo er meget unik – ligesom smykkerne ❤️

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg