Sukker, gluten og laktosefrit bananbrød.

Verdens nemmeste og ret lækre bananbrød. 

Jeg havde nogle bananer liggende, som lå og begyndte og se små kedelige ud. Derfor besluttede jeg mig lige hurtigt for at lave et bananbrød, imens jeg lavede aftensmad. Hånden på hjertet – jeg har tænkt mig spise det til morgenmad, men det kan også bruges som dessert eller mellemmåltid.

Det er sukkerfrit, laktosefrit og glutenfrit, derudover er der ikke tilsat fedtststof. Elsker i det ikke bare allerede ? 🙂 

Du skal bruge :
2 modne bananer 
200gram havregryn (evt glutenfrit)
4 æg
1,5 dl soyamælk (alm. mælk kan også bruges)
1 tsk vaniljekorn
1tsk kanel
1tsk bagepulver

Pynt: Mørk chokolade


Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser med en stavblender, og hæld dejen ned i rugbrød form.

Bag i en forvarmet ovn ved 170grader i 30-35min. 

Del kage op 4-6 stykker så har du morgenmad to-go.

Kan holde sig 3-4 dage på køl, ellers kan det fryses ned.

Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar