Verdens nemmeste og ret lækre bananbrød.
Jeg havde nogle bananer liggende, som lå og begyndte og se små kedelige ud. Derfor besluttede jeg mig lige hurtigt for at lave et bananbrød, imens jeg lavede aftensmad. Hånden på hjertet – jeg har tænkt mig spise det til morgenmad, men det kan også bruges som dessert eller mellemmåltid.
Det er sukkerfrit, laktosefrit og glutenfrit, derudover er der ikke tilsat fedtststof. Elsker i det ikke bare allerede ? 🙂
Du skal bruge :
2 modne bananer
200gram havregryn (evt glutenfrit)
4 æg
1,5 dl soyamælk (alm. mælk kan også bruges)
1 tsk vaniljekorn
1tsk kanel
1tsk bagepulver
Pynt: Mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser med en stavblender, og hæld dejen ned i rugbrød form.
Bag i en forvarmet ovn ved 170grader i 30-35min.
Del kage op 4-6 stykker så har du morgenmad to-go.
Kan holde sig 3-4 dage på køl, ellers kan det fryses ned.
Mange kærlig hilsner
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for