Svampedeller med rødbede tatar.
Endnu en kødfri ret herfra mig. Men lækkert er det.
Fars:
En bakke stor champignoner 350-400gram
2 løg
2 fed hvidløg
2 æg
1/2 dl rasp
Salt
Peber
1 tsk friskhakket rosemarin
3 spsk hakket mandler
Olie til stegning.
Svampedeller
Hak champignoner, løg og hvidløg fint og lad stege 10 min ved medium varme. Lad det trække 10 min efter stegningen. Hæld “farsen” over i en skål og tilsæt æg, rasp, mandler, salt,peber og rosemarin.
Rør godt og steg klatter på panden, vend dem efter 3-4 min.
Server med frisk rosemarin og lime frugter.
Rødbede tatar
800 gram rødbeder
1 æble skåret i tern
5 spsk hvidvins eddike
3 spsk sennep
2 spsk olie
1 tsk honning
3 tsk sukker/sukrin
Salt
Bag 500gram rødbede i ovnen på 230grader til de møre, ca 30-40min.. Skyl under koldt vand og pil skrællen af med en kniv. Skær derefter i små tern og lad den køle lidt.
Riv 300gram rødbede groft på et rivejern. Tilsæt hvidvinseddike, æble, sennep, olie, sukker, salt og de bagte rødbede tern. Lad den trække 30min.
Anret på et fad med friske krydderurter.
Sensefordeling:
HF1-HF2: Champignoner, rødebede, løg hvidløg
HF3: Æg
HF4: Rasp, æble
Fedt: Olie, mandler
Smagsgivere: Sukrin, honning, sennep, salt,peber, hvidvins eddike,
Mange kærlige hilsner
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for