Svampedeller med rødbede tatar

Svampedeller med rødbede tatar.
Endnu en kødfri ret herfra mig. Men lækkert er det.

Fars:
En bakke stor champignoner 350-400gram
2 løg
2 fed hvidløg
2 æg
1/2 dl rasp
Salt
Peber
1 tsk friskhakket rosemarin
3 spsk hakket mandler
Olie til stegning.

Svampedeller
Hak champignoner, løg og hvidløg fint og lad stege 10 min ved medium varme. Lad det trække 10 min efter stegningen. Hæld “farsen” over i en skål og tilsæt æg, rasp, mandler, salt,peber og rosemarin.
Rør godt og steg klatter på panden, vend dem efter 3-4 min.

Server med frisk rosemarin og lime frugter.

Rødbede tatar
800 gram rødbeder
1 æble skåret i tern
5 spsk hvidvins eddike
3 spsk sennep
2 spsk olie
1 tsk honning
3 tsk sukker/sukrin
Salt

Bag 500gram rødbede i ovnen på 230grader til de møre, ca 30-40min.. Skyl under koldt vand og pil skrællen af med en kniv. Skær derefter i små tern og lad den køle lidt.

Riv 300gram rødbede groft på et rivejern. Tilsæt hvidvinseddike, æble, sennep, olie, sukker, salt og de bagte rødbede tern. Lad den trække 30min.
Anret på et fad med friske krydderurter.

Sensefordeling:
HF1-HF2:  Champignoner, rødebede, løg hvidløg 
HF3: Æg
HF4: Rasp, æble 

Fedt: Olie, mandler
Smagsgivere: Sukrin, honning, sennep, salt,peber, hvidvins eddike, 

 

Mange kærlige hilsner 

Carina

Følg mig gerne på Instagram


Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar