Den afdøde gentleman

Jeg er singlemor, 31 år, jeg har fuldtidsjob og jeg har mange jern i ilden, så det der med at spilde min tid på at date, kommer sjældent i første række.

Men hvis nu jeg var sikker på, at møde nogle gode mænd med værdierne i orden, så var det måske anderledes.

Jeg siger ikke at de skal lægge deres jakke over vandpytten eller betale regningen, meeeeen lidt pli ville da være dejligt.

Hvornår har en kvinde nogensinde tændt på dårlig stil og upassende adfærd?

Jeg ser tit på singlesiderne at mænd sviner mindre attraktive kvinder til offentligt, eller bare skriver kommentarer offentligt på deres opslag om, at de har sendt vedkommende en privat besked, eller sågar at de ikke har svaret på deres henvendelse.
Det får min krop til at vride sig i afsky.

Hvornår er det blevet okay at udlevere hinanden, og så ligefrem offentligt så alle kan se det?
Med det sagt, hvad i alverden forventer disse mænd der så efterfølgende skal ske?

Pik billeder uopfordret i indbakken, WTF?
Bevares jeg elsker et godt pik billede, altså af ham jeg tænder på og på et tidspunkt hvor jeg er klar til at modtage det –  ikke midt i flæskestegen af en fremmed blotter, når min søn skal låne min mobil for at spille spil.

Hvad er der blevet af at gøre sig umage?

Kaffedate! Gåtur ved søerne! Drink!

Jeg får mange beskeder dagligt, og det er yderst sjældent at nogen har noget at byde ind med, det er enten et “Hej” et “waow” Eller en kort kompliment.
9 ud af 50 beskeder, er beskeder der henleder til at jeg skal starte en samtale.

Jeg er helt med på at det er svært at begynde på noget uden at vide om den anden overhovedet er interesseret, men det er endnu sværere at være interesseret i en der umiddelbart ikke har noget at bidrage med.
Personligt kan det endda falde mig ind at tænke “hvis han er så doven og afventende fra start, så kan han umuligt være anderledes i sengen og jeg magter ikke en død ål”
For helvede mænner, ved I slet ikke at jeres adfærd viser os om det er kvalitetspik, eller bare endnu en kedelig dag i træningscenteret?

Ja jeg vil da bare gerne forgudes, er det så galt??

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Marie Isabell Reinhold

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar