Kan man date 3 mænd på en weekend?

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

…Det var i hvertfald hvad jeg havde fået sat i kalenderen. Og hvordan gik det så lige til? Jo, ser du, jeg var på Tinder…

NB. Det her er altså før jeg mødte min dejlige kæreste, som jeg snart kan fejre 1 års dag med. 

Men samtidig med fik jeg også af og til beskedanmodninger fra mænd, som på en eller anden måde havde fået øje på mig på facebook. Enkelte skrev endda på messenger, når vi IKKE havde matchet på Tinder. Hvad sker der lige for det? 🙂

Men even so, så fik jeg kontakt med potentielle dates flere steder fra. 

På Tinder havde jeg matchet med ham vi kalder for Tømreren, på messenger kom jeg i kontakt med en professionel musiker og en serieiværksætter, som er ret kendt indenfor sin branche. 3 meget forskellige mænd. Men det gjorde det kun endnu mere spændende, fordi alle 3 kunne noget forskelligt.

Serieiværksætteren var den første til at kontakte mig. Jeg kendte ham overhovedet ikke. Heller ikke på hans navn. Men det blev jeg da klogere på, da jeg først havde googlet ham haha. I denne periode var jeg stadig fastansat i et stort brødfirma og i gang med at tage en online uddannelse ved siden af ved psykolog Mette Holm. Det var altså i en periode, hvor jeg drømte om at blive selvstændig og Serieiværksætteren kunne bestemt, være en inspirerende mand at møde. Udseendemæssigt var han ikke lige min type, men som med alle andre dates, har jeg altid været åben, fordi jeg synes ikke man forpligter sig til noget på første date. Nogle gange overrasker dates positivt og andre gange er det bare et kort bekendtskab, og intet er tabt der. 

Det var mellem jul og nytår at vi havde fået aftalt at mødes i den by han boede i. På det her tidspunkt var jeg dog uden bil, da den jeg havde var gået i stykker. Samtidig var jeg midt i eksamen, til den føromtalte uddannelse, jeg var på. Jeg var ret træt efter nogle heftige dage med socialt samvær. Så endte med at aflyse vores aftale dagen før, da jeg simpelthen ikke kunne overskue de 45 min tid, det normalt ville tage at køre til den by, han boede i. Offentlig transport virkede tidskrævende og besværligt. Så derfor ville jeg hellere at vi flyttede aftalen til en anden dag. Så det gjorde vi, også selvom der ville gå to uger mere, grundet min situation som enlig mor. Han var forstående og tålmodig. men egentlig ikke særlig kommunikativ i sine beskeder. Han var tydeligvis en travl mand, og det løftede jeg ikke øjenbrynene overfor, men jeg mistede hurtig interessen, og swipede videre på Tinder. 

Her matchede jeg så med Tømreren. Han var en pæn fyr, men også lidt yngre end mig. Jeg mener han var 29 år, hvor jeg på det her tidspunkt var 36 år. Så jeg var spændt på om han var klar på noget seriøst, med en som havde 2 børn med i bagagen. Snakken gik godt og vi fik hurtigt sat en aftale op, i den næste børnefri weekend. I mellem tiden havde Serieiværksætteren foreslået et nyt tidspunkt vi kunne mødes på. I samme weekend! Jeg sagde lørdag til ham og søndag til tømreren. 

Det skal lige siges, at jeg altså kun havde 2 børnefri dage. Altså en 14/2 ordning. 

Jeg hørte ikke vildt meget fra Serieiværksætteren, men snakken gik fint med Tømreren. Så jeg kunne fint håndtere at have kontakt med begge. Skæbnen ville så at jeg fik en fin besked fra ham jeg vil kalde Musikeren. Sådan en type har jeg datet før, og jeg har en del tilfælles med musikere. Men ham her havde set mig på Tinder, hvor jeg så smart som jeg var, havde skrevet mit fulde navn i profilteksten haha. 

“Nu skrev du hele navnet på Tinder… så nu fik jeg lyst til at skrive til dig her. Egentlig fandt jeg dig for flere timer siden. Men er lige færdig på job og kører hjemad nu. Du sover sikkert…såå .. bliv da ved med det”

Jeg tjekkede ham selvfølgelig ud, inden jeg svarede. Han så virkelig rar ud og var også kendt indenfor sin branche. En dygtig musiker, som i øvrigt spillede i et band, der var kendt her i Danmark. 

Derfor tog jeg samtalen op og gav det en chance. Da han kom ind i de flere kommunikative spor, jeg havde gang i, begyndte det at blive lidt mere krævende. Men jeg havde også svært at sige nej, når nu alle 3 virkede spændende på hver deres måde. Oh the dilemma.

Musikeren, sagde at bandet skulle spille i min by, den fredag, hvor jeg havde mine 2 dates planlagt lørdag og søndag. What are the odds? 

Vi valgte så at tage ud og spise på restaurant i byen, inden han skulle spille sin koncert senere på aftenen. Jeg havde efter aftale med ham, inviteret 2 veninder med, som fulgtes med mig til koncerten. Vi fandt hurtig baren, som havde udsigt til koncertsalen hvor festen var godt i gang. Der fik vi øje på min date. Men hvordan gik det på restauranten med ham? Det gik rigtig fint faktisk. Han var super sød og nede på jorden, men jeg mærkede primært at der var en spire for et venskab, men om det kunne udvikle sig til mere, var jeg ret usikker på. 

Tilbage til koncerten. Det var mega hyggeligt at være afsted med veninderne, og samtidig se min date i sit rette element. I pauserne kom han ned til os og snakkede stille og roligt med mig. 

Vi blev dog ikke til koncerten sluttede, og jeg skrev en kort besked til ham for at sige tak for en hyggelig aften, og det var det. Derefter hørte jeg faktisk ikke mere fra ham.

Men det var okay, fordi jeg skulle koncentrere mig om min næste date. Jeg havde bare ikke hørt fra min Serieiværksætter i flere dage. Men han skrev dog til mig lørdag formiddag, for at fortælle mig at han var blevet syg og derfor måtte aflyse. Jeg mærkede en umiddelbar lettelse. Jeg havde en sær mavefornemmelse med mig. Da jeg agerede på den, en uges tid senere, fik jeg en meget fornærmet tilbagemelding, hvor jeg afviste at lave en ny aftale med ham. Manden var ikke glad for afvisninger tydeligvis, og han blev faktisk en smule ubehagelig i sin kommunikation. Som han selv sagde, så var han jo semi kendt og semi rig, så jeg ville komme til at fortryde at jeg ikke gav ham en chance. 

Med den tilbagemelding var jeg glad for at have fulgt min mavefornemmelse. 

Søndag aften skulle jeg mødes med Tømreren. Han var pænere i virkeligheden og kemien var god. Faktisk blev det hurtig intens mellem os, og vi sås da også 1 gang mere. Jeg havde dog en underlig mavefornemmelse samtidig med at jeg hurtig blev lidt glad for ham. Jeg kunne derfor ikke helt sætte en finger på hvad det var der var off. Men efter et par dage efter 2.date var han blevet lidt mere stille og om aftenen skrev han en besked, at han ikke mærkede den der gnist, som der skulle være der. Jeg var lidt skuffet, men vidste også godt, at det var det rigtige.

Hvis jeg skal reflektere over spørgsmålet om man kan date 3 mænd på en weekend?. så kan jeg kun svare for mig selv. Fordi det er individuelt. Er du meget ekstrovert er det sikkert ganske fedt.  Men er du introvert, så nej. Jeg er begge dele og hiver energi hjem begge steder. Så da jeg fik lørdagen for mig selv, så var jeg tilfreds. Jeg kunne på denne måde lade op til daten om søndagen, og være tilstede og nærværende. 

Men hvad nu hvis daten om fredagen var gået mega godt, havde jeg så aflyst de 2 andre dates? Umiddelbart ja. For andre havde det måske været anderledes. 

Selvom det var en spændende tid, så var det også drænende. Det har jeg skrevet mere om i blogindlægget Jeg trækker stikket…

I dag er jeg ganske tilfreds med at være i et fast forhold, uden at skulle forholde mig til så mange end lige ham:-)

Skæbnen spillede mig dog endnu et puds, efter Tømreren. Fordi den ene af mine veninder, som var med til koncerten med Musikeren, filmede os i baren og smed det på sin facebook profil. En mandlig bekendt hun havde, kommenterede frisk på videoen og spurgte om hende den lyshårede var single? (det var mig). Efter den fejlslagende, korte dating periode med Tømreren, skrev min veninde til mig at ham der havde kommenteret på videoen, faktisk var en ret sød fyr og at jeg jo kunne kontakte ham. Jeg slog det lidt hen, men besluttede mig så alligevel for at tage kontakt til ham. Det blev han glædeligt overrasket over.. Det blev ham, som senere knuste mit hjerte og fik tilnavnet Kaptajnen, som jeg har skrevet om, i et par blogindlæg, deriblandt Når mænd trækker sig… og Kærlighedens pris

Men tilbage til overskriften…Ville du kunne have så mange dates på så kort tid? og har du datet flere på én gang over længere tid? Hvordan gik det?

 

Kærlige hilsener Mette Egelund

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Egelund

Mette Egelund

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg