Træt af mænd med koner eller kærester

Som bare skal have noget “on the side”…

Jeg er single –ish’! Det har jeg været i et godt stykke tid. I løbet af en sådan single tid, så oplever man jo lidt af hvert. For mit vedkommende er jeg at finde på Tinder, på Happn – forsøgte endda med dating.dk!

Jeg søger ikke aktivt som sådan – er egentlig sjældent jeg kommer derind og bladre – men når jeg gør, så skaber det lidt ny kontakt hver gang.

Når jeg siger, at jeg har været single-ish’, så er det fordi jeg faktisk har set en fyr i et års tid nu. Jeg er dog single og i princippet er jeg fri til, at gøre hvad jeg vil. Men! Mine følelser for ham, og hans for mig – har sat en stopper for, at jeg har, kunne åbne mig for nogen som helst andre.

Problemet i det – opstår i, at han har en kæreste derhjemme. Det er det dummeste jeg nogensinde har budt mig selv, at begynde at se en, at lave ballade med en – som har en anden derhjemme – og det dummeste var, at jeg udviklede følelser for manden og ligeledes den anden vej.

Nå, men følelser kan man ikke styre – og det var slet ikke det, det her lille skriv skulle handle om.

Jeg har jo i løbet af det sidste års tid, skrevet med en del fyre, blevet kontaktet af mange osv. Jeg har forsøgt, at finde en der kunne få mig ud af den her suppedas I guess.

Jeg er nu godt træt af mænd, med koner/kærester derhjemme – som søger efter lidt ’on the side’.

Er det bare mit lod, at få den ”utro fyr”?

Først var der ham..

Så er der en gammel kammerat/flirt – som også har en derhjemme, som også gerne lige vil have en bid af mig.

Så er der den anden gamle kæreste, nu kammerat – med kæreste derhjemme – der også gerne lige vil hygge af og til (Jeg gør det ikke).

Så støder jeg på en på facebook der ser skide sød ud og jeg prikker til manden. Han svarer og vi skriver lidt frem og tilbage. Alt virker godt – Yea! MEN! Så skriver jeg lige til ham, ”du er vel single”? (Følte jeg sjovt nok behov for – burde ellers ikke være nødvendigt) Og neeej, det var han ikke lige. Men han synes jeg var yderst interessant alligevel og ville da gerne.. bla. Bla. HVAD FOREGÅR DER?

Den næste er en jeg engang har set lidt – som synes, at jeg kan noget ekstraordinært på lagenet (med munden i virkeligheden) – og han vil da også gerne lige have den oplevelse igen, på trods af hende derhjemme.

Den nye chef, der ’hoppede på mig’ i byen – hvor jeg også efterfølgende finder ud af, at han har en kæreste..

Den stopper nok ikke her – men forstår I pointen? Helt ærligt!

Jeg frygter da ærligt talt, at finde én at blive rigtig glad for igen, hvis han så også er sådan der!

Skam Jer drenge!

Hilsen en frustreret pige

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar