Zac Efron dater dansk kvinde

zac gossip Kvinderudenfilter
Picture of Tatjana

Tatjana

Sig ikke det er sandt!

De seneste måneder har Zac Efron eftersigende tilbragt masser af tid med en ny potentiel flamme, og det er ikke bare en hvilken som helst kvinde, han har valgt. Han går efter guldet denne gang og med en olympisk svømmer, går han nok ikke helt galt i byen.

Hollywood-stjernen har nemlig kastet sin kærlighed på den danske olympiske svømmer, Sarah Bro. 

Parret er set sammen ved forskellige lejligheder, men senest til en UFC kamp i Las Vegas, hvor de blev fanget på kamera smilende og siddende ved siden af hinanden.

Et tilfælde? Måske.

Men en ting er sikkert!

Selvom parret endnu ikke har bekræftet kærligheden overfor offentligheden, håber vi her hos Kvinderudenfilter.dk, at rygterne taler sandt. De er da det perfekte match, hvis I spørger os. 

Har du ikke fået nok af mandesnacks, så læs lidt om sidste uges Man of the Week her.

Du kan kommentere længere nede.

Kærligst Tatjana

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Tatjana

Tatjana

Mit navn er Tatjana Kristensen, jeg er 34 år og bor til dagligt sammen med træmanden Jakob i vores evige renoveringsprojekt på landet og er mor til 2 – en mellemstor og en mini tornado.

Tatjanabreitenstein er en personlig blog om livet som mor, kvinde i 30’erne og masser af hverdagsliv, med alt hvad det indebærer af skønne oplevelser, madeventyr, svære tanker og kreative indslag – selvfølgelig krydret med en god portion humor og masser af ærlighed.

Velkommen til, smid stængerne op og føl dig hjemme i mit univers.

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg