Brændte mandler.
Når duften af brændte mandler begynder og sprede sig i huset i byens gader, så ved man bare julen er lige om hjørnet. Der findes forskellige måder og lave brændte mandler på – her får i min version, og som jeg bedst kan lide dem.
Jeg har lige lavet 2 portioner brændte mandler som vi skal bruge her i julen, det er slet ikke så svært som man tror, men det kræver en anelse koncentration.
Tilberedningstid: 20-30min
Antal : 1 portion
200gram mandler
200gram lyst sukker.
1 dl vand.
1 tsk kanel.
1 stk bagepapir som mandlerne kan afkøle på.
Start med at veje dine ingredienser af, og hæld det hele op i en pande.
Tænd for dit komfur på høj varme, og rør konstant i dine mandler.
Bliv ikke bange og tænk det ser forkert ud, når det begynder og gryne. Bare forsæt med at rør godt i det.
Nu begynder sukkeret og samle sig om mandlerne, her det vigtigt du hurtigt skruer ned for varmen, ellers begynder sukkeret og smelte og blive til karamel. Når alt sukkeret har samlet sig, hælder du mandler over på et stykke bagepapir, husk og fordel dem godt, så de ikke sætter sig sammen.
Velbekomme, og rigtig god jul 🙂
Mange kærlig hilsner
Carina
Like & Share
Du kan kommentere længere nede.
Indlægget er skrevet af
Du kan følge mig her:
Seneste indlæg
Kikærte romkugler med salt karamel.
Jeg har taget min originale opskrift på kikærte romkugler, og givet den en opgradering, det er der kommet
Vi elsker jer.
Dette indlæg indeholder reklame for Story No. 9. Jeg elsker dig – det er 3 ord der kan
Cremet blomkålssuppe
Jeg ELSKER suppe. Det er nemt, hurtigt og billigt. Hvilke af de 3 ting kan man ikke lide
Rabarbersnitter
Sommeren er over os og det bugner med rabarber i haverne og i supermarkederne. Jeg går ind for