Hjemmelavet knækbrød

Jeg spurgte i går på instagram om i ville have opskriften på hjemmebagte knækbrød. Det ville i gerne, så den kommer her. 🙂

Knækbrød kan du sagtens selv lave, det smager fantastisk, og det er faktisk ikke særlig svært også tager det ingen tid, og har du små børn, vil de helt sikkert gerne hjælpe med at rulle kagerullen.

Tilberedningstid: 10min
Bagetid: 15-20min pr. plade 

Knækbrød:
2 dl havregryn.
2 dl sesamfrø
2 dl hørfrø
2 dl solsikkekerner.
2 dl græskarkerner.
3 spsk. sorte sesam (kan undlades), men giver en lækker smag
7dl hvedemel.
2 tsk. bagepulver.
2 tsk. salt
4 dl vand
2 dl smags neutral olie

Start med at tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Bland derefter alle de tørre ingredienser sammen og derefter de våde. Rør det hele sammen, til det bliver en sammenhængende dej.
Del dejen op i 4. Rul hver klump tyndt ud imellem 2 lag bagepapir. Fjern det øverste lag bagepapir, og læg det bagepapir med dejen på over på en bradepande. Skær med en kniv eller en pizzaskærer ud i firkanter. Bag derefter i ovnen 15-20min til de får en flot gylden farve, lad knækbrødene afkøle på et rist. Gentag til du ikke har mere dej.
Opbevar i en lufttæt beholder

Sensefordeling:

1 knæk brød tælles som 
HF4: 1/2
1 spsk fedt.

Husk du kan følge mig på instagram for meget mere inspiration på :
 https://www.instagram.com/carinamiarother_/

Her er du også velkommen til og sende en besked hvis der er noget særligt du ønsker en opskrift på.


Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar