Hvad er succes?

Så blev det tid til det første blog indlæg her på kvinderudenfilter.dk.
Syntes det er en anelse nervepirrende på den gode måde, men jeg er dælme spændt på at komme i gang her, og virkelig få gang i skriveriet igen. Jeg er virkelig dårlig til at begrænse mig når jeg egentlig først sætter mig, og går i gang med at skrive. Så i må hellere bære lidt over med fra start. Jeg har mange tanker om ALT muligt, jeg er virkelig en tænker. og i dag vil jeg gerne snakke lidt om succes. for hvad er det der succes egentlig? Det kunne jeg godt tænke og sætte mine ord på, og vil også meget gerne høre jeres tanker om det.

Succes kan være mange ting.. Nogle vil mene det er succes at eje de dyreste tasker, hus, bil, spise ude de dyreste steder, ha’ et godt job hvor de tjener kassen mm. – jeg tror I har forstået min pointe
😉  Jeg har så meget respekt for de mennesker der knokler, for at få råd til den livsstil. Men er det succes? Jeg ved det ikke. Jeg ved bare jeg ikke er enig med de mennesker. Jeg kender altså flere der har råd til den livsstil, og ved I hvad, inderst inde kæmper de så mange kampe med sig selv, fordi de ikke er lykkelige – men kan godt lide at vise det perfekt billede udadtil særlig på de sociale medier. Har man virkelig succes, hvis man er ulykkelig? Ikke i mine øjne, og her må vi gerne være uenige.
Ifølge nettet er succes: Det at noget bliver meget vellykket og medfører stor anerkendelse, fortjeneste, fremgang el.lign.; vellykket og heldigt resultat.
Jeg er rimelig afklaret med jeg ikke syntes succes behøver og have noget med ens økonomiske situation at gøre.

Her får I et udpluk af hvad jeg ser lidt som succes:

 • Lige nu er jeg i fuld gang med at skrive min første kogebog. Det bliver en personlig succes for mig når den er færdig og jeg kan sætte det sidste punktum.

   

 • Når jeg gang på gang kan tage til en skole-hjem-samtale, og få at vide min datter klare det så godt. Så føler jeg, jeg har succes i min moderrolle.

   

 • At man kan lide det man laver til dagligt.

   

 • Når jeg har kunne stå i en overfyldt metro uden at få det dårligt.

   

 • Når jeg sætter mig mål og når dem.

   

 • Har en åben tankegang.

   

 • At du er klar over hvad dine svagheder er, og får dem vendt til noget positivt.

  Og, jeg altid giver det bedste af mig selv og forsøger, selvom det hele kan se sort ud.

   

Så nu er det jeres tur – hvad er succes for jer ?

Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Mette

  Hej Carina
  Jeg vil sige når man sætter mål og når dem ❤️
  De bedste hilsner
  Mette

Skriv et svar