Lækre blåbær muffins – perfekt til mellemmåltider

Jeg elsker kager, i hvert fald det at bage dem. Og elsker endnu mere at bage noget, hvor det lige får et twist, så det bare er en smule sundere, og uden raffineret sukker. De her muffins er mega lækre. De er perfekte til et mellemåltid, madpakken til ungerne eller bare en snack til kaffen.

Opskriften får I her. 

1 knivspids vaniljepulver
180 g Sukrin GOLD
60 g smør, blødt
100 g blendede havrgryn til mel.
80 gram protein mel. Køber mit Aldi
3 tsk bagepulver
1/2 tsk salt havsalt
2 æg str. M/L
1,5 – 1,75 dl mælk
Frosne blåbær i hver. Jeg bruger økologiske, også købt i Aldi..
Toppen kan du drysse med hvad du vil. Jeg har brugt sesam frø. Du kan bruge hvilken som helst slags, eller undlade.
Sukrin, smør, blendede havregryn og mel – røres sammen, det bliver lidt grynet/klumpet, brug røremaskine eller en håndmisker.. Tilsæt derefter bagepulver, salt, æg og mælk. Rør godt i det. Massen er lidt grynet, men bare rolig, de bliver ikke grynet efter bagningen.
Hæld dejen op i muffins forme, jeg fik 12 ud af denne portion. Brug muffins forme der er stabile, eller bag dem i en plade hvor du kan lave muffins i. Put blåbær i, når du har fordelt dejen i formene. 1 tsk i hver, og rør forsigtigt så de bliver fordelt. Hindbær vil også kunne bruges.. Her vil de bare blive en lille smule mere syrlige.
Drys toppen med valgfri frø.
Bag på 180 grader varmluft – i ca 20-25. Men hold lidt øje med dem, da der jo er forskel på ovne

Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar