Lækre sunde luftige morgenmads pandekager. (Gluten og laktosefrie)

Når det er weekend, er det bare lækkert med en morgenmad. der er lækker og mættende

Søndagen stod på pandekager herhjemme. Du kan bruge hvad du lyster til topping. Jeg valgte friske bær og mørkt chokolade. Du kan evt. også toppe med skyr og nødder. 

Antal:10-12
Tilberedningstid: 3 min 
Stegetid: 10min 

5æg 
3dl havregryn  (evt. glutenfri)
1/2 dl mælk (evt. laktosefri)
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kanel 
1 tsk kardemomme 

Blend alle ingredienser til en glat dej, evt. med en stavblender. Kom lidt olie på en pande, og hæld dejen over i små klatter på panden, så det bliver minipandekager. De skal max have et par minutter på hver side. 
Top pandekagerne med lige det du ønsker. 

 

SENSE FORDELING:

Lever du efter livsstilen SENSE er fordelingen KUN for pandekagerne. 
HF1-HF2: Intet 
HF3: 1,5 æg ca
HF4: 1 dl havregryn 

Du vil kunne spise 3-4 stykker afhængig af hvor store du laver dem. Du kan dividere det antal du får med 3, så får du det antal du må få. (fordelingen vil være det samme)

Velbekomme

Husk også følg med på min instagram for mere madinspiration.

https://www.instagram.com/carinamiarother_/

 


Mange kærlig hilsner

 

 

Carina

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar