Nem vintermad.

Jeg elsker lave mad der kan passe sig selv, men også som er nemt at lave. 
Den her opskrift, kommer til og være i min kommende bog, det er virkelig en lækker ret, som både store og små kan spise. 

Jeg deler opskriften og fremgangsmåden med jer, og er der noget i ikke kan lide, så er det nemt og udskifte det med det i kan lide. Dog er det vigtigt at grøntsagerne ikke skal have længere tid end kyllingelårene, hvis i vælger og udskifte noget- på den måde undgår vi tørre kyllingelår..

Grøntsagsbund:
½ hokkaido græskar
2 rødbeder
2 sødekartofler
3 gulerødder
2 stilke cherrytomater
2 spsk. olie
4 hakket skalotteløg
2 fed presset hvidløg
½ tsk. muskatnød
1 tsk. paprika
Salt
Peber

Kyllingelår:
7-8 kyllingelår
2 spsk. olie
Salt
Peber
1 spsk. barbecue

Pynt:
Frisk oregano
Timian

Start med at tænde ovnen på 200grader varmluft. Beklæd et ildfast fad med bagepapir. Skyl og skrub godt på dit græskar, halver det og rens det. Skær det i både, lad skrællen blive siddende, den bliver nemlig blød når den bliver bagt. Skræl rødbeder, søde kartofler, gulerødder og skær dem i stave. Put det hele op i bradepanden tilsæt olie, krydderier, løg og hvidløg, og vend det hele rundt.
Put kyllingelår ned i en pose, sammen med krydderi så de bliver gnedet godt ind, placer kyllingen ovenpå grøntsagsbunden.
Bag i ovnen i 30min. Pynt af med friske krydderurter.

Velbekomme 
Mange kærlig hilsner

Carina

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Seneste indlæg

Skriv et svar