Nallerne væk fra min røv

Picture of Cille Ditte

Cille Ditte

Kære mand.

Forstil dig, at du sender din kæreste i byen med veninderne, hun kommer hjem og fortæller at en fremmede mand tog hende på røven. Helt uden at have været i kontakt med manden eller på nogen måde signaleret at hun ønskede at komme i kontakt med ham. Faktisk havde hun slet ikke set ham og hans venner, der kom gående imod dem, før han nev hende i numsen, i forbifarten.

Umiddelbart ville du måske være okay med det, din kæreste har jo verdens bedste røv, ik? Så du forstår godt at manden, der måske var beruset, fandt det fristende.

Du ser det måske ikke som værende et kæmpe problem. Hvilket det måske heller ikke er. Du synes måske lidt, hun skulle tage det sjov, og som n kompliment.
Det er ikke en kompliment og det er fandme heller ikke i orden.

Så lad os tage et andet eksempel.
Din datter, dit dyrebareste. Hende, du for alt i venden ønsker at beskytte.
Hun kommer hjem og fortæller samme historie. Ville du stadig synes at det var helt i orden? Næppe!
Hvis du bare minder en anelse om min far, ville du smække ham sådan en på siden af hovedet, hvis du havde set det. Du ville være sikker på, at han ALDRIG gjorde det igen.

Det er vores røve, det går udover.
Til hvilket formål? Tror I at vi går rundt og tænker, gid ham der lige ville lave en føler på min numse?
Eller ”Mmm, det var dejligt, det var lige hvad jeg trængte til. Han er en god fyr, ham her. Ham vil jeg gerne lære bedre at kende”?
Tvært imod, vi tænker I er en flok uopdragne idioter.
Giver det point i mandeflokken, at sige “jeg ragede lige på hende der!“?

Dette skete for mig i fredags, midt i et lyskryds ved Rådhuspladsen i København.
Jeg er egentlig ikke vred, og dog. Jeg er pisse træt af det! Jeg er voksen, har oplevet det flere gange i forskellige situationer. Jeg kan håndtere det, og ved at det ikke handler om mig, men om en idiot der ikke har nogen form for pli.

Det gør det bare ikke OK! – Det er aldrig okay at rage på andre mennesker.

Hvad blev der af, at gå hen til en person og sige ”ved du hvad, jeg er nødt til at fortælle dig, at du virkelig har en god røv” eller hvad det nu måtte handle om?
Alle ville få en meget bedre oplevelse.
Kvindens humør ville løftes og ville ikke være til at skyde igennem resten af dagen, og manden ville få mulighed for at komme i kontakt med kvinden. Skulle det komme som en overraskelse, så elsker kvinder et oprigtigt kompliment.
Alle vinder på det!

Nårh, ja, så lever vi i en verden, hvor der bliver postet billeder af letpåklædte damer. Jeg gør det selv. Se bare det blikfang jeg smed på.

Never the less, det er ikke i orden.
Nallerne væk fra min røv.

Cille Ditte

Del gerne denne artikel

Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Samantha Sørensen

    Jeg har prøvet det flere gange, men én gang der blev jeg virkelig gal! Jeg vendte mig om og råbte hvad helvede han havde gang i og responsen var at ham og hans venner grinte og sagde jeg skulle slappe af. !? Dette resulterede i endnu mere raseri og at jeg hurtigt tog fat i hans skridt og holdte et fast greb om hans ædlere dele alt imens jeg grinte og sagde 1-1. Han undskyldte, men der var ingen tvivl om at undskyldningen ikke var reel fra hans side af. Håber dog han tænker sig om en anden god gang!!!

  2. Cille Ditte

    Hold da op, du er modig.
    Det tror jeg ikke, at jeg havde turde gøre. Men igen, hvis jeg virkelig blev gal, så er der nok ikke grænser for hvad jeg kunne finde på 🙂
    Lur mig, om ikke ham og hans venner har fået sig en lærestreg. Det er da at håbe 🙂

Skriv et svar

Picture of Cille Ditte

Cille Ditte

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg