Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
Cille melder rejseklar.. uden ferie eller destination - men nu med pas.
Det har taget mig over et halvt år at få hentet passet.
Bestilt i Valby, og bestilt med sms når passet skulle være klart til afhentning i Lyngby.
Den sms modtog jeg aldrig. Efter nogle måneder kontaktede jeg Lyngby Borgerservice, som bekræftede at passet var klart.
Borgerservice har latterlige åbningstider. Lukker kl 15 man-onsdag, 17.30 torsdag og 13.30 om fredagen. For det arbejdende folk er det ikke nemt kun at have torsdag at gøre godt med.
Da jeg endelig får mulighed for at hente det, kan jeg ikke få udleveret mit pas fordi jeg ikke har det gamle med. Eftersom det forlængst er udløbet har jeg ikke skænket det én eneste tanke. Den rare (læs sure) borgerservicemand skælder mig ud, og siger at det fik jeg at vide ved bestilling. Nope, det gjorde jeg ikke.
Passet er bestilt ved en selvbetjeningsmaskine i Valby.
Nå, NU er det hentet! Og NU vil jeg gerne bruge det.  Hvor skal jeg hen?
#derersketmegetpå10år #heldigvis #patinahargjortmiggodt #atrejseeratleve #borgerservice #valby #lyngby #ltk
Arbejdsmiljø er sååå vigtigt! Gode kollegaer er endnu vigtigere - med gode kollegaer kan man “overleve” mange arbejdsmæssige udfordringer. Også i privaten kan gode kollegaer være yderst betydningsfulde.
Der er fejl (på fejl, på fejl, på fejl + jeg har brugt for mange penge) i min løn, som min fællestillidsrepræsentant er ved at finde hoved og hale i. Men det betyder at jeg mildest talt er på røven - heldigvis synes mine kollegaer ikke jeg skal sulte.
Bare tanken, og en sjov gimmick, gør mig godt - dét kan jeg leve længe på 😍
Jeg er fan!  #arbejdsmiljø #godekollegaer #FOA #makralitomat #enlillegave
Der er nyt indlæg på bloggen - direkte link i bio  God læsning 🌸
Hende hér er min moar - ikke mor, men moar.
Det bliver jeg nok aldrig for gammel til 😂
Hun støtter mig altid, uanset hvilket valg jeg måtte træffe. Hun er ikke bleg for at fortælle mig, når hun synes jeg er forkert på den - men hendes støtte er jeg altid sikker på, uanset hvad.
Heldigvis synes hun er jeg ret klog og ved en masse (shh, lad hende endelig leve i troen), så det er faktisk ikke ret tit hun synes jeg vælger forkert.  Lige pt står jeg overfor en, relativ, stor beslutning, som jeg har vendt med både min far, hans kone, min mor, mine brødre og de tætteste veninde. Jeg er mildest talt på røven over et virkelig flot, tillidsfuldt og yderst værdifuldt tilbud der er kommet ind fra sidelinien.
Det kommer der mere om på et andet tidspunkt - men jeg ville blot vise jer min kære, forstående og smukke moar.  Nu vil jeg nyde, den let slørede udsigt over Østerstrand, mens jeg lader tankerne flyde, inden jeg vil køre forbi og sige hej til min bedstemor ♥️ #minmor #mor #mamma #evigkærlighed
Make-uppen er spot on.. #RF19 #manbehøverikkelignetrashbarefordimanerpåfestival
Luk Menuen