Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
Både skrivelyst og glæde er som lyn fra en klar himmel kommet tilbage. 
Motivationen og inspirationen har ellers længe været væk. 
Dette skyldes en rigtig god psykologsession - og ja, jeg vil gerne stå ved at jeg går til psykolog. Hvorfor skulle jeg ikke stå ved det? Vi går alle med et eller andet, der godt kunne trænge til at blive bearbejdet. 
Jeg går også til egen-terapi i forbindelse med studiet. 
Den nuværende session skyldes en episode på arbejdet. 
Det var en virkelig god session, som har sat en masse tanker i gang, og pludselig sad jeg i bilen og måtte skynde mig hjem, da jeg der pludselig kom en masse tanker der skal skrives ned. 
Noget af det for min egen skyld, noget for min fremtids skyld, noget til bloggen og noget til min sexologeksamen, som udover et foredrag også indeholder en skriftlig opgave. 
Mens jeg sidder herinde i varmen og nyder livet, glædes jeg ved de muligheder jeg har (og dem jeg selv laver) og ikke mindst min udsigt. 
Jøsses, jeg er taknemmelig, for alt jeg har, hvad jeg har opnået og det der kommer. 
#skrivelyst #writer #writeyourstory #findyourmotivation #makeyourselfhappy #fremtidsplaner #futureplans #minfortælling #thankful #taknemmelig
Det her behøver ikke filter 🌱 
Jeg bliver så glad i låget, når der spirer blomster frem i haven, omvendt bliver jeg også en anelse skræmt. Nu ved jeg ikke ret meget om have og om hvad der kommer hvornår, men tænker da at vintergækkerne er en anelse tidligt fremme i år 🤷🏼‍♀️ Hvad siger du?
Ikke nok med at @marlunelarsen bager kage til mig, jeg får også lov at spise kagedejen ♥️ Er livet ikke skønt 🍪
Årh, han her er guld værd! 
Han smelter mit hjerte - og fylder det med kærlighed. 
Der er absolut ingen tvivl om at han er glad for sin Tante Cille, og hun er dælendytme også glad for ham ♥️ Det er kærlighed. 
#love #elskerelskerelsker #Walter #perfekt #dejligedreng #kærlighed
Den her flotte fyr, har i dag sendt en krammer til sin faster 😃 
Det blev hun enormt glad over! 
For satan, en lækker basse
Luk Menuen