Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
Så skal der laves hvidløgssmør, med mine hjemmedyrket hvidløg. Nøøøj, jeg kommer til at lugte det næste lange stykke tid 🙊
Jeg har været i haven - udover lidt hækklipning, ukrudt, samle sammen og andet småtteri, har jeg trukket det her op af mit bed.
Det er sået sidste år... bedre sent end aldrig - ikk sandt? Men hvad skal jeg stille op med det? Gulerødderne smed jeg ud. Tilbage er hvidløg og rødløg. Hvordan skal det håndteres, og må det spises når det er fra sidste år? #dumihave #jeglærerheletiden #have #grønnefingre #notsomuch #hvidløg #rødløg #fraegenhave #jegerfaktisklidtstolt #dansksommer
For nogle måneder siden lavede jeg et opslag om min søde genbo - idag inviterede jeg ham på aftensmad sammen med min skønne (og yderste arbejdsomme) veninde @marlunelarsen. Det er en fornøjelse med alle de hjælpsomme mennesker herude.
Som Peder siger, det er godt naboskab. Idag er hækken blevet klippet - i hvert fald ydersiden, græsset er klippet og ukrudt er fjernet.
Der mangler stadig meget før haven er lækker igen, men uden Marlene og gode naboer havde der manglede endnu mere. Imorgen bliver ukrudtsbrænderen fundet frem - det er nemlig indkørslen tur til en make-over. Har du været i haven idag? Hvis ikke, hvad har du så lavet?
|| REKLAME || Jeg har de sidste mange år, haft ét ur, som jeg ALTID havde på - intet at skifte mellem. I samarbejde med @capitola har jeg nu mulighed for at skifte ur, så det matcher outfittet. 
Det er en fornøjelse at have noget at skifte med. Selvom det ikke er verdens dyreste ure, er kvaliteten stadig god. Med min rabatkode får du yderligere 15 % - på alt du køber.
Så nu er der ingen undskyldning, for ikke at anskaffe dig et nyt ur - eller 2. Shhh, er du træt af din kæreste ikke kan klokken, er du heldig, for de har også lækre ure til mænd 😎 Der er link i bio - rabatkode: CILLEDITTE #reklame #ur #watch #matchyourwatch
Først @defleppard og nu @bonjovi ♥️ Im just a happy little camper 📸: @lagoni 
#bonjovimemories #BFF
Luk Menuen