Cille Ditte

Et frit sind

Send en email til Cille Ditte

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Cille Ditte, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Med åbent hjerte

Jeg hedder Cille. Velkommen til mit univers, hvor jeg vil give dig et indblik i mit liv. Mit liv med en masse finurligheder, oplevelser, strabadser, kærlighed, refleksioner, relationer og udvikling.

Jeg har gennem mine 32 år, på godt og ondt, lært at være tro mod mig selv. Det har været hård læring, gennem brudte kærlighedsrelationer, selvindsigt, brændte naller, livserfaring og uddannelse.

Jeg forsøger hele tiden at blive en bedre udgave af mig selv, hvilket betyder at selvudvikling fylder meget i min hverdag. Pt. studerer jeg til sexolog, som er en uddannelse med et naturligt fokus på sex, men i særdeleshed også udvikling, relationer og kommunikation.

Om sommeren bor jeg i en skøn lille oase i Skovlunde, kaldet Skovhytten. I vinterhalvåret tilbringer jeg weekender og ferier derude, hvis vejret tillader det, ellers befinder jeg mig i en kedelig betonklods, med opgang og tætte naboer.

Min blog kommer primært til at handle om min egen personlige udvikling, med tips og tricks til dig. Du vil også få et indblik i hvad livet for mig indeholder af herligheder, udfordringer og tanker.

Med åbent hjerte byder jeg dig velkommen.

Cille Ditte

Cille Ditte's indlæg

instagram
De første små skridt er taget, i min eksamensopgave på sexologstudiet... jeg er faktisk ikke meget for denne eksamen - hverken den skriftlige eller den mundtlige. 
Egentlig er jeg god til eksamener... men den hér, den handler om mig. 
Jeg skal med andre ord til eksamen i mig selv. 
Det er ikke bare facts, men en personlig og faglig opgave, der skal præsenteres for nogle af de bedste sexologer dette land har at byde på... Nu starter jeg 🤩
Når man rammes af en lækker solstråle ☀️
Man ved man er på arbejde i godt vejr når sandalerne og de farverige strømper er fremme, ikke @nunojuul 😂 
#sunisshining #forår #strømperisandalerne #fartpåfarverne #vihardetgodt
Idag var smuk - på mange måder!
-
Jeg fandt magien i et foredrag til en polterabend. 
Bruden var overvældet med glæde.
-
-
Det har jeg lavet et lille skriv om på bloggen - det er link i bio
-
@detindrebryllup #detindrebryllup #mitautentistiskejeg #fylddinkærlighedsbeholder #jegerglad #nytblogindlæg #polterabent #event @kvinderudenfilter.dk
Stilhed før stormen...
- der har længe været ro..
... i hvert fald mine sociale medier. 
I virkeligheden sker der rigtig meget omkring mig. - stormen er så at sige i fuld gang, men under kontrol. 
Der sker rigtig meget med arbejde, kommende indlæg, uddannelse, eksamen og privat. 
Men jeg nyder det! Jeg har det godt.
-
Mange ting falder på plads - nærmest som om universet mærker mine ønsker, behov og drømme. Crazy shit, I know, men ikke desto mindre er det sådan jeg føler det. -
Inden længe kommer der nyt på bloggen - jeg har to indlæg klar. Ét omkring hvad mit arbejdsliv byder på, og et andet, som er lidt mere nervepirrende for mig at poste.
-
Følg endelig med 😃 jeg tænker det bliver godt 😁 📸: @hedekarsten 
Karsten og jeg har kendt hinanden, i noget der ligner 100 år! Han er den storebror jeg altid har ønsket mig, han er min klippe når jeg har brug for det. Han er min bedste kammerat, uden sammenligning. 
Vi havde længe snakket om at vi skulle tage billeder. Efter lang tid kunne vi endelig udforske model/fotograf-delen af vores venskab. 
Allerførste gang vi skulle tage billeder, havde vi ikke mange forventninger, hvilket var en af grundene til at vi blot ville tage en “øve”-session. 
Begge blev vi overrasket over hvor mange gode og brugbare billeder der kom ud af det. 
Jeg er så overvældet og imponeret over hans evner, både bag kameraet og i forbindelse med redigeringen. 
Han har formået at gøre mig så fin! 
Jeg er ovenud tilfreds 🤩🤩
#bloggerlife #blogger #amateurmodel #photographer #newpost #soon #happy #enjoylife #bigcitylife #smalltowngirl #empower #danishgirl #friendship
Luk Menuen