Føler du dig forkert?

forkerthed-sexolog-mette-friis-kvinder-uden-filter
Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Jeg har noget på hjertet, det raser og bobler i mig og vil ud. Jeg vil her fortælle lidt om min livsmission.

Det handler om at føle sig forkert.

Vi kan føle os forkert i vores liv på mange planer. Vi kan gå og sige inden i os selv og føle; Jeg er forkert i mit arbejde, jeg er forkert i mit liv, jeg er forkert som mor, jeg er forkert i min økonomi!

Et smukt menneske

Jeg ved jeg er et smukt menneske, og lige nu mærker jeg det i min krop, og det føles sårbart for mig at dele det med jer. Men jeg ved, at det er tid for mig, at dele det med jer nu. Fordi nu er jeg klar til det.

Jeg kender til mørket i mig, jeg kender mine fejltrin og mine smerter, jeg kender til hvor jeg falder rigtig dybt og hvor jeg bliver selvdestruktiv og hvor jeg bliver offer i mit eget liv.

Jeg deler fra mit hjerte af

Men på trods af min bevidsthed, mit mørke, det jeg har gennemlevet som menneske og mine uhensigtsmæssige sider, fordi dem har jeg virkelig mange af fortsat og dem har vi allesammen, så har jeg lyst til at dele mit lys med dig. Jeg har oprigtigt lyst til at dele alt jeg har på hjertet med dig, og det gør mig til et smukt menneske et menneske med hjerte og varme.

Jeg fixer ingen

Når du kommer hos mig, så er jeg helt bevidst omkring, at jeg ikke kan fjerne din smerte, det ligger ikke i min magt, men jeg kan holde dig i hånden mens du er i den. Jeg kan heller ikke fortælle dig, hvad din løsning er på din udfordring, men jeg kan stille spørgsmål og lytte og jeg kan støtte dig, der hvor jeg er, i forhold til min historie. Det har jeg i sinde at gøre….

Jeg kan dele af mine historier

Jeg kan heller ikke fjerne din angst fra dig, men jeg kan dele min angsthistorie med dig, så du ikke føler du er alene og det kan være der er noget du kan spejle dig i.

Jeg kan heller ikke fjerne smerten i dit hjerte, men jeg kan sende lys til dit hjerte fra mig af.

Jeg kan heller ikke stoppe de tårer der er i dine øjne, når du græder, men jeg kan give dig et kram hjerte mod hjerte, og vise dig at jeg er der for dig.

Jeg kan ikke støtte dig økonomisk på nogen måde, men jeg kan dele min madpakke, mit køleskab og fryser med dig. Det er for mig at være et smukt menneske.

Vi kan være der for mennesker omrking os

Jeg er klar over at vi ikke kan ændre verden, men vi kan gøre et forsøg og være der for dem omkring os. Du kan give dem et smil, et kram, hold dem i hånden og fortæl dem du er der. Hvad end det skal være, der skal til. Det eneste du ikke skal gøre er, at fortælle dig selv at du er forkert.

Vær nænsom i dine tanker overfor dig selv

Hvis vi kunne se os selv med andres øjne, så ville vores heeling starte og vi ville tænke mere nænsomt og kærligt om os selv. Vi har nemt ved at gøre en forskel for andre mennesker, men vi kan have så fandens svært ved at gøre en forskel for os selv. Det er derfor næstekærlighed er så fandens vigtig. Det er fordi vi skal løfte og støtte hinanden. Det er derfor vi er på jorden. Vi er alle sammen de samme. Vi har alle sammen to arme og to ben, hud, organer og øjne og kommer samme sted fra. Jeg har brug for at belyse, at der er ingen af os der er forkerte, og jeg kan mærke den vildeste forløsning, når jeg siger det højt for mig selv. Det er en følelse jeg har haft langt ind i min hjertkugle, følelsen af at være forkert, følelsen af at være anderledes, følelsen af ikke at fortjene kærlighed, følelsen af ikke at kunne tillade mig at tage det jeg fortjener. Hvis jeg kan gøre det mindste overhoved for, at du skal have en anderledes følelse i din krop, så kan jeg love dig for, at jeg gør hvad der skal til.

Sandhenden i min livsmission

Det er at erkende mit mørke, fortælle om det, dele hvad jeg har på hjertet, tale åbent om det og så sende alt det lys jeg overhoved har inden i mig din vej, til dig der er tiltrukket af min energi og min rejse her på min kanal. Du er ikke forkert og du er ikke alene.

Gør en forskel for et andet menneske

Jeg vil gerne invitere dig til at tænke over en lillebitte ting du kan gøre for et andet menneske i dag. Hjælp en andens lys til at skinne endnu mere. På den måde, kan vi avle mere fred og kærlighed i verden. Vi starter sammen i det små.

Spørg en af dine nærmeste

Hvis du selv har svært ved at spotte din egen værdi og lys og dit eget guldhjerte, så spørg en du holder af. De er tit meget bedre end os selv til at spotte vores styrker og lys, end vi selv er.

Kære skønne vidunderlige dig. Husk på, du er ikke forkert, du er perfekt præcis som du er, fordi du gør dit bedste hver eneste dag i dit liv. Det hele starter med os selv.

Varme hilsner Mette

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Mette

Kærlig Hilsen

Mette Friis

Følg mig på Instagram @mettefriisterapi

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »