Bryllupsrejsen man sent glemmer

Vi skulle bo helt for os selv, i en såkaldt ”brudesuite” med 100 % bdsm-miljø, kaldet black and white.

Da vi ankommer til stedet, en slags gammel lade eller sådan, bliver jeg bedt om at blive siddende mens Master orienterede sig. Da han kommer tilbage, beordrede han mig ud af bilen og mig efter ham, frem til hoveddøren. Tag skoene af, ned på alle fire, så vil jeg vise dig rundt min kære ludertøs. Du vil befinde dig på alle 4, i den tid vi opholder os her, inden for alle disse vægge, siger han med et meget tilfreds smil om læberne!

En kort rundvisning og så røg jeg i fangehullet, med kæder på håndleddene. Så render du vist ingen steder, mens jeg kører afsted og handler.

Ja så lå man der, fritaget for alle friheder. Jeg havde det egentlig fint med situationen, en tvungen pause fra alle medier, nyheder, kontakt til venner og familie. Mens jeg ligger der, på en ret ukomfortabel bænk, falder jeg hen i let søvn.

Pludselig står Master der, banker på ruden ude fra badeværelset. AAAhhhh det glemte jeg lige at nævne, at man inde fra fangehullet, har et vindue fra gulv til loft, ind mod det fineste badeværelse til Master! Man kan se ham nyde et bad, når han går på toilettet, eller hvis han bare vil stå og nyde sin slave, mens han spiller pik. Noget mere nedværdigende, skal man da lede efter længe. For der sidder man med en lille potte, hvis man skal tisse eller tænk dig – skide, ned i den dersens potte. Det er da lige med at ramme ned i hullet. Nå, men Master kommer ind, får mig ud af lænkerne. Så ludertøs, det er din fornemste opgave at servicere din Master på denne ferie, du kan starte med at lave lidt aftensmad, så må vi jo se om du får lov at spise med ved bordet i dag. Det var som at se sin Master i slaraffenland, tænk det vil han være i flere dage, oh skræk og ve.

Gad vide hvad der dernæst skal ske………
På 1.sal var der en stue, med masser af muligheder for master, at lege med sin ludertøs, bl.a. et spil, hvor master kunne hejse ludertøsen op, i armene eller benene. Ja du hørte rigtigt. Først blev der prøvet med hejsning af hænderne så jeg kun lige kunne nå med tåspidserne. Blindfold på, så jeg kun kunne fornemme Master omkring mig.

Nå, lille ludertøs, hvad siger du til faciliteterne, scchhhyyy, du behøver ikke svare, jeg kan læse på dit kropsprog, at du nyder det! Han er helt tæt på mig nu, hvisker i mit øre, så det gipper i min krop! Bare rolig, du kommer ikke til at kede dig!! Med ét mærker jeg hans fingre i fissen på mig, hvad søren ludertøs, du tænder jo på det, du er jo smask hamrende våd! Med ét er fingrene igen væk. Master forsvandt..

Hmmm tænker jeg, her hænger jeg liderlig, endnu ikke tilfredsstillet, jeg når ikke at tænke tanken færdig, før første slag rammer mig henover røven! Fuck hvor er det godt, tænker jeg. Godt at han ikke kan se mine julelys i øjnene!! Pisken minder mig om, at det er Masters kærlighed jeg mærker, tro mig når jeg siger den er stor!!

Han leger med sine piske på min krop. Bliver nydelsen for stor, får man et smæld mellem benene, så man ikke kommer for tidligt! Ja du læste rigtigt, lidt ligesom en ridepisk, der lige markerer på fissen, hvis man nu gik hen og blev lidt for egoistisk. Når røven er varm nok, hejser han mig ned og knepper mig bagfra, så vi begge når klimaks sammen og han kommer dybt i mig. Han kommanderer mig ned, for at sutte pikken ren, inden jeg får lov at lægge mig ned ved siden af ham, blive krammet og elsket på den fedeste, maksimalt bedste måde der findes!

Vi havde en uforglemmelig bryllupsrejse, som langt fra var slut, da vi rejste videre fra lejlighederne i Tyskland. Fortsatte rejsen til Holland, det blev den ikke mindre spændende og fræk af!

Besøg i forskellige sexshops, red light district, masser af gåture i det flotte land, med de mange tulipaner.

En af de mange gåture blev med et par lædertrusser med en dildo i fissen, dog ikke i anus, selvom at muligheden var der. Men forestil dig at være på shopping-tur med sin frække Master med syndige tanker, det er ikke altid lige nemt, fnis.

Alligevel enormt frækt, at stå der med fissen fyldt godt op, se noget så uskyldig ud, mens man kigger på alt fra tøj til indretningsting.

Master ynder, at se sin ludertøs knæle og kysse hans hånd, før hun må sætte sig ved siden af sin Master i sofaen på cafeen. Ludertøsen har jo altid en kort kjole eller nederdel på. Det er til tider umuligt at knæle for Master uden, at kjolen uheldigvis er så kort eller For kort, så en del af måsen bliver synlig. Det er svært at lade være med at kigge ik’? Ville du ikke gøre det, hvis du krydsede vores vej en dag? Der sad en sød børnefamilie med tre børn i sofaen med ryggen til os, faren i lænestolen og moderen lige imod os. Hun holdt meget interesseret øje med os og lod ikke til at være forarget over det, men nærmere draget af sin nysgerrighed, dejligt.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar