Hvad du ønsker…

.. skal du få! Man skal passe på med hvad man ønsker sig…

Jeg vil våge at påstå, at i mine sko skal man tænke sig om en ekstra gang eller to, før man ønsker sig noget højt.

De af jer, som følger mig ved jo udmærket godt, at der kun er ÉN mulighed, nemlig AT ØNSKE. Der er ingen egen vilje i min verden, smågriner, de fleste ville stikke halen mellem benene og stikke af. Men ikke mig, næ nej, jeg skal da se, hvad man kan få ud af sig selv, når man lever som en vaskeægte ludertøs og slave, og det tænder mig for vildt. Det er dog ganske udfordrende, da jeg til tider har en ganske stærk vilje. Det er jo ikke den bedste kombination, hvis man skal leve som en underdanig slave uden rettigheder, fnis…..

Men jeg formår, at finde min egen vej i dette univers. Jeg har min helt egen måde at gøre tingene på. Jeg er enormt nysgerrig, og jeg elsker i den grad legetøj af alle mulige slags. På vores bryllupsrejse faldt jeg over en meget speciel hjemmeside. En tysk underdanig mand som har udviklet et helt specielt elektrosæt. Ja du læste rigtigt, nu skal vi til at lege med STRØM for alvor. Det er en hel speciel prikkende, kildende følelse, men det kan også være et jag, ligesom når man rør et stødhegn ved et uheld. Det består af en modtager og en afsender, den kan så belønne eller straffe med det samme, hvis slaven er på afveje af en slags eller udviser upassende opførsel.

Forestil jer at være til et arrangement, hvor man mingler og spiser små madder på pinde.. Hvis master mener at jeg er på den gale vej, så får jeg med det samme et jag. Det er dog ikke meningen, at folk skal opdage noget. Så der vil nok være en indkøringsperiode, så jeg ikke skriger ud i forsamlingen. I kan jo tænke jer, hvordan folk vil kigge undrende på mig.

Jeg kan egentlig slet ikke lide den opmærksomhed, så ludertøsen her, må jo gøre sit ypperligste, for ikke at skabe netop denne opmærksomhed. Det er netop her, hvor jeg bliver særligt betaget af mennesket, i særdeleshed mig. Det er jo mig selv der har fundet denne opfindelse, smiler …….

Hvorfor er det så lige, at jeg vil byde mig selv denne oplevelse. Hmmmm, det findes der nok ikke en logisk forklaring på. Men opfører jeg mig pænt, får jeg dejlig stimulation. Det siger jeg jo bestemt ikke nej til, MEN gør jeg noget galt, kommer straffen kontant. Jeg vil jo glæde min elskede Master, så meget det er muligt! Han får jo glæde ved begge dele, stor nydelse ved at ydmyge mig og give mig smerte. Uanset hvad, så tager jeg pænt imod Masters kærlighed.

Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg har fortalt jer, at den smerte og pine som Master påfører min krop, er Masters Kærlighed til mig og jeg elsker det og Master.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Submissive Anne

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar